Αναγνώρισαν παιδόφιλο από τα δάχτυλά του

Gazzetta team
Αναγνώρισαν παιδόφιλο από τα δάχτυλά του
Οι αρχές στην Ισπανία αναγνώρισαν παιδόφιλο που είχε καταγράψει τον εαυτό του να κακοποιεί 11χρονο παιδί.

Μία πρωτόγνωρη ιστορία διαλεύκανσης υπόθεσης παιδοφιλίας στην Ισπανία είδε το φως της δημοσιότητας, όταν οι αρχές γνωστοποίησαν πως ο δράστης αναγνωρίστηκε όταν έγινε η σύγκριση των δακτύλων του με τις τρομακτικές σκηνές που κατέγραφε ο ίδιος με ένα 11χρονο κορίτσι.

Ο 57χρονος βρισκόταν σε φυλακή της Μαδρίτης για μία άλλη υπόθεση όταν η πρώην σύντροφός του άρχισε να υποπτεύεται πως όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι, εκείνος έκανε κάτι κακό στο μικρό κορίτσι. Όπως αποδείχθηκε, ο άνδρας αναισθητοποιούσε το παιδί σχεδόν καθημερινά και ασελγούσε πάνω του.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβούσε με τα «επιτεύγματά» του ήταν εκείνα που εν τέλει αποδείχθηκαν σημαντικά στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Το κορίτσι λόγω των ισχυρών αναισθητικών που δεχόταν καθημερινά ήταν μόνιμα σε μία κατάσταση ημι-καταστολής.

«Μετά από λεπτομερή έρευνα καρέ καρέ αναγνωρίσαμε πως τα δάχτυλα του άνδρα στη φυλακή είναι τα ίδια με αυτά που εμφανίζονται στα βίντεο της κακοποίησης», σχολίασε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ενώ συμπλήρωσε πως «είναι η πρώτη περίπτωση που αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται για την ταυτοποίηση υπόπτου για εγκληματική πράξη».

Πηγή: newsbeast.gr