Δωρεάν ρεύμα από κολώνα στο τροχόσπιτό του

Gazzetta team
Δωρεάν ρεύμα από κολώνα στο τροχόσπιτό του
Η αυτοσχέδια σύνδεση των καλωδίων με το δίκτυο της Επιχείρησης έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ζήτησαν την συνδρομή συνεργείου του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. που διαπίστωσε ότι δεν καταγραφόταν η ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωνε το τροχόσπιτο

Ένα ολόκληρο δίχτυ από καλώδια είχε συνδέσει με κολώνες της Δ.Ε.Η. για να εξασφαλίζει δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο τροχόσπιτό του, ένας 59χρονος στη Λάρισα! Όμως, η πολύπλοκη κατασκευή δεν ήταν δυνατό να περνάει για πολύ απαρατήρητη.

Η αυτοσχέδια σύνδεση των καλωδίων με το δίκτυο της Επιχείρησης έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ζήτησαν την συνδρομή συνεργείου του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. που διαπίστωσε ότι δεν καταγραφόταν η ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωνε το τροχόσπιτο. Έτσι, ο ιδιοκτήτης του συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Με την ίδια κατηγορία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου μια 50χρονη που συνελήφθη στο σπίτι της στην περιοχή Ροδοδάφνη, όταν έγινε έλεγχος από συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και αστυνομικούς της Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι ηλεκτροδοτούσε παράνομα την κατοικία της με καλώδια που είχε συνδέσει σε στύλο της Δ.Ε.Η.

Πηγή: protothema.gr