Δίκη για τα Τέμπη: Αποχώρησε με ασθενοφόρο ο Ρούτσι, αστυνομική βία καταγγέλλει η Κωνσταντοπούλου (vid)
Με εντάσεις και διακοπές συνεχίζεται στη Λάρισα η δίκη για την τραγωδία των Τεμπών. Λίγο μετά τις 10.30 ο Πάνος Ρούτσι αποχώρησε από την αίθουσα του δικαστηρίου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Μιλώντας στις κάμερες, η Ζωή Κωνσταντόπουλου κατήγγειλε ότι ο Πάνος Ρούτσι δέχθηκε βία από 6 αστυνομικούς. «Είναι αδιανόητο και είμαι ταραγμένη διότι ασκήθηκε βία και εναντίον μου, αλλά και εναντίον γονιών. Εμποδίστηκε η Μιρέλλα Ρούτσι να με προσεγγίσει μέσα στην αίθουσα και εμποδίστηκα κι εγώ με εντολή της έδρας να προσεγγίσω την γυναίκα που εκπροσωπώ», ανέφερε αρχικά.
«Ασκήθηκε βία στον Πάνο Ρούτσι από 6 αστυνομικούς, οι οποίοι χειροδίκησαν. Αυτή τη στιγμή έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο διότι είναι και η υγεία του πάρα πολύ κλονισμένη μετά και από τις περιπέτειες της απεργίας πείνας. Σε αυτούς τους γονείς έπρεπε όλοι αυτοί οι αστυνομικοί να γονατίζουν και να σκύβουν το κεφάλι», πρόσθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.