Επικό κομπλιμέντο σε ρεπόρτερ της ΕΡΤ: «Θα πάρω ένα ωραίο ψάρι σαν εσένα που είσαι ωραίο κορίτσι» (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Στέλλα Χριστοδουλίδου βρέθηκε στη Βαρβάκειο κι εκεί ένας καταναλωτής της έκανε ένα επικό κοπλιμέντο.
Στη Βαρβάκειο Αγορά βρέθηκε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ η Στέλλα Χριστοδουλίδου. Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνομίλησε με τον Πρόεδρο Σωματείου Ιχθυοπωλών Βαρβακείου, Βασίλη Σίμο για την κίνηση στην αγορά αλλά και τις τιμές του τραπεζιού της Σαρακοστής.
Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα όταν ένας κύριος εμφανίστηκε στο πλάνο και διέκοψε την κουβέντα τους, καθώς είχε κάποια απορία. «Η Αναγνώστου ποια είναι;», ρώτησε με την ρεπόρτερ να του απευθύνει τον λόγο.
«Τι θα ψωνίσετε;», τον ρώτησε για να λάβει μια επική απάντηση. «Θα πάρουμε ένα ωραίο ψάρι σαν κι εσένα που είσαι ωραίο κορίτσι!».
Δείτε το βίντεο
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Νέο επικό βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης: Η Κρητικιά γιαγιά ανέβασε πίεση με το «χαζόGPT»
- Απίστευτο περιστατικό στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης: Ο πρόεδρος των Σχεδιαστών Μόδας άρπαξε διαδηλώτρια, την ακινητοποίησε και της έκλεισε το στόμα
- Έφτιαξε φωτοβολταϊκό σύστημα 1.000 Watt στον φράχτη του: Το κόστος των 420 δολάρια κέρδισε το TikTok