Αδιανόητη αντίδραση οδηγού για κλήση: Χτύπησε με φορτηγό αστυνομικό και προσπάθησε δις με όπισθεν να το ξανακάνει
Εξοργιστικό σκηνικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου (22/2) στη Θεσσαλονίκη με οδηγό να επιτίθεται σε αστυνομικό που του έκοψε κλήση, χτυπώντας τον με το φορτηγό του.
Στις 11:30 περίπου, στην Καλαμαριά, ένας 58χρονος διαπίστωσε ότι είχε λάβει κλήση από αστυνομικό για παράνομη στάθμευση. Ο άνδρας αντέδρασε με βρισιές και απειλές προς τον αστυνομικό, πριν μπει στο φορτηγό του. Στη συνέχεια, πάτησε το γκάζι και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, χτυπώντας τον στο πόδι με τη ρόδα του οχήματος.
Ακολούθως, έκανε δύο οπισθοδρομήσεις σε διαφορετικά σημεία, προσπαθώντας να τον τραυματίσει. Μάλιστα, σε μία από αυτές τις κινήσεις, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, ανατρέποντάς την.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, για διάφορα αδικήματα, όπως η βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, η σωματική βλάβη, η επικίνδυνη οδήγηση, η εξύβριση και η απειλή.
Ο συλληφθείς θα παραπεμφθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για νοσηλεία.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Συγκλονιστικά πλάνα της Χαμάς από απελευθέρωση ομήρων: Ισραηλινοί κοίταζαν με συγκίνηση και παρακαλούσαν για τη σειρά τους (vid)
- Ξέσπασμα Συρίγου σε Καραγκούνη για Τέμπη: «Αν έχετε πρόσβαση σε κάποιο twitter πείτε σε αυτά τα σκουπίδια να μην γράφουν ψεύδη για τους γονείς των θυμάτων» (vid)
- Το εξωφρενικά μικρό ποσό που πήραν οι γονείς του βρέφους για το ιστορικό εξώφυλλο των Nirvana