Ξέσπασμα Συρίγου σε Καραγκούνη για Τέμπη: «Αν έχετε πρόσβαση σε κάποιο twitter πείτε σε αυτά τα σκουπίδια να μην γράφουν ψεύδη για τους γονείς των θυμάτων» (vid)
Κλιμακώνεται η ένταση με αφορμή τη «μαύρη» επέτειο για τα δύο χρόνια απ' την τραγωδία των Τεμπών και τις επικείμενες συγκεντρώσεις (28/2) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες 162 πόλεις της Ελλάδας και 48 του εξωτερικού.
Στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι» ο Νίκος Συρίγος «επιτέθηκε» στον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Κώστα Καραγκούνη για τα όσα έχουν ειπωθεί από άτομα της κυβέρνησης για το τραγικό δυστύχημα.
«Έχετε κάθε δικαίωμα όλοι εσείς που έχετε χειροκροτήσει τον Καραμανλή και έτυχε αποθεωτικής συμπεριφοράς λες και έκανε κάτι τρομερό να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι όλα αυτά που λέει ο ελληνικός λαός δεν έχουν συμβεί.
Θα σας πω κάποιες δηλώσεις από τους ανθρώπους του κόμματός σας: ''Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια'', ''Τα Τέμπη κρίθηκαν στις εκλογές του 2023'', ''Τα Τέμπη είναι ένα μπαγιάτικο θέμα'', ''Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα'', ''Η εξεταστική μας είναι γουρλίδικη'', ''Όποιος μιλάει για το μπάζωμα, είναι για τα μπάζα''. Όλες αυτές οι φράσεις είναι στο πλαίσιο να αποδείξετε ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη; Δεν είναι προσβλητικές για ανθρώπους που έχουν χάσει τα παιδιά τους;
Άλλος δικός σας βουλευτής είπε ότι οι γονείς των θυμάτων έχουν το ακαταλόγιστο, δεν είναι τρελοί οι γονείς. Έχουν τον πόνο τους, το δίκιο τους και δεν έχουν παιδιά. Αν έχετε πρόσβαση σε κάποιο twitter πείτε σε αυτά τα σκουπίδια να μην γράφουν ψεύδη για τους γονείς των θυμάτων».
Η απάντηση του Κώστα Καραγκούνη: «Ο καθένας μας κρίνεται απ' την κοινωνία»
Ο Κώστας Καραγκούνης πήρε τον λόγο και απάντησε στο Νίκο Συρίγο αναφέροντας πως δεν είναι ο αρμόδιος στο να κρίνει τις δηλώσεις των συναδέλφων του, αλλά αυτός που θα το κάνει είναι η κοινωνία και μόνο.
«Δεν θα κρίνω καμία δήλωση κανενός συναδέλφου, ο καθένας από εμάς όταν κάνει μία τοποθέτηση κρίνεται απ' την κοινωνία. Φανταστείτε ότι κάποιοι συνάδελφοι που προαναφέρατε έχουν απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή τους, όπως και η ηγεσία του Αρείου Πάγου.
Το τελευταίο διάστημα έχουμε ακούσει πράγματα που ξεπερνούν κάθε όριο. Αυτά τα συστήματα, που θα μπορούσαν να αποτρέψουν το δυστύχημα έπρεπε να 'χουν ολοκληρωθεί απ' τις αρχές του 2000. Αυτοί που ρίχνουν δηλητήριο στην κοινωνία ας αναλογιστούν κι αυτοί τις ευθύνες τους, μόνο λένε "είστε δολοφόνοι". Τι έκαναν 20 χρόνια με τόσα εκατομμύρια;».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Κακοκαιρία Coral... τέλος: Ανεβαίνει το θερμόμετρο από Δευτέρα και επιστρέφουν οι βροχές (vid)
- Συγκλονιστικά πλάνα της Χαμάς από απελευθέρωση ομήρων: Ισραηλινοί κοίταζαν με συγκίνηση και παρακαλούσαν για τη σειρά τους (vid)
- Χαμός στην Εύβοια με παράγοντες: Δημοτικός Σύμβουλος καβγάδισε με πρόεδρο συλλόγου και έβαλε φωτιά στο αμάξι του (vid)