Βίντεο ντοκουμέντο: Η επ’ αυτοφώρω σύλληψη του επιδειξία στο Περιστέρι και η αστυνομικός «δόλωμα»
Με «δόλωμα» δύο γυναίκες αστυνομικούς κατάφερε τελικά η ΕΛ.ΑΣ να συλλάβει τον επιδειξία του Περιστερίου που τον τελευταίο καιρό είχε σπείρει τον τρόμο στις γυναίκες της περιοχής.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA από τη σύλληψη του επιδειξία διακρίνονται οι δύο αστυνομικοί να έχουν περάσει χειροπέδες και να έχουν συλλάβει τον επιδειξία άνδρα που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στο Περιστέρι.
Πίσω από τους αστυνομικούς, ντυμένη με πολιτικά η συνάδελφος τους. Είναι το «δόλωμα» που χρησιμοποίησαν για να τον εντοπίσουν και να πέσει στην παγίδα τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα ο δράστης αρχίζει να ακολουθεί στην οδό Αροανίας την γυναίκα αστυνομικό. Πιστεύει ότι έχει βρει το επόμενο θύμα του για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Μόλις την πλησιάζει, κατεβάζει το παντελόνι του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά δύο αστυνομικοί τρέχουν πίσω τους και τον ακινητοποιούν.
Κατά την σύλληψη του φορούσε τα ίδια ρούχα που φορούσε και όταν επιτέθηκε στην 20χρονη φοιτήτρια στην οδό Ανδριτσαίνης τον Δεκέμβρη.
Ο 34χρονος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τις επόμενες ώρες θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η καριέρα δεν χτίζεται με likes: 4 κινήσεις που μπορούν να σας ανοίξουν νέες ευκαιρίες σύμφωνα με τον νέο CEO του LinkedIn
- Θανατηφόρο ατύχημα στο Ηράκλειο: Νεκρός 25χρονος σε σύγκρουση μοτοσικλέτας με ΙΧ στις Γούρνες
- Μαφία της Κρήτης: «Πλοκάμια» σε αστυνομία και δημόσιο, πώς δρούσαν ιατροδικαστής και τοξικολόγος