Απίστευτο σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας: «Άρπαξαν» τρία κατασχεμένα οχήματα από το Α.Τ Ομόνοιας!
Ένα απίστευτο γεγονός σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, όπου άγνωστοι κακοποιοί έκλεψαν κατασχεμένα οχήματα.
Συγκεκριμένα, τις τελευταίες δέκα μέρες όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία οχήματα, εκλάπησαν έξω από το ΑΤ Ομόνοιας στην οδό Βερανζέρου χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό. Πρόκειται για κατασχεμένες μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα από διάφορες υποθέσεις.
Σύμφωνα με το Star, τα οχήματα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε διάφορα σημεία της Αθήνας.
Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης του Star, κλειστός χώρος φύλαξης για τα οχήματα δεν υπάρχει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να έχουν αφεθεί στη μοίρα τους.
Ο νέος διοικητής που ανέλαβε τα ηνία του τμήματος πριν από λίγο καιρό, προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε τάξη και φαίνεται να έχει επιβάλει και πρόστιμα για διάφορα παραπτώματα σε σκοπούς που δεν εκτελούσαν καλά τα καθήκοντά τους.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Αποφυλακίστηκε με όρους ο μεσίτης που είχε καταδικαστεί
- Πώς η κουλτούρα του καφέ υπερνικά τους περιορισμούς των μουλάδων στο Ιράν: Τα καφέ στην Τεχεράνη γεμίζουν από γυναίκες χωρίς μαντήλες αλλά και… αλκοόλ
- Βαγγέλης Τσάπας: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που βρίσκεται στο επίκεντρο του Basket-Gate