Ο Ευαγγελάτος «εισέβαλε» στο ΔΑΚ Κομοτηνής για χάρη του Πανθρακικού: «Ε θα πείτε, τι πιο σύνηθες να συμβεί...»
Ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (15.09) τον Πανιώνιο για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το ΔΑΚ Κομοτηνής.
Μάλιστα, η ομάδα της Κομοτηνής χρησιμοποίησε τα... γραφιστικά του livenews και εμφάνισε τον Νίκο Ευαγγελάτο στο ΔΑΚ Κομοτηνής. «Την Κυριακή το ΔΑΚ Κομοτηνής θα είναι γεμάτο» γράφει ο τίτλος της... ενημερωτικής εκπομπής, ενώ στη λεζάντα της χιουμοριστικής ανάρτησης υπάρχει η γνωστή φράση του παρουσιαστή: «Ε θα πείτε, τι πιο σύνηθες να συμβεί...»
Για την ιστορία, ο Πανθρακικός επικράτησε με άνεση του ΑΟ Σάρτης με 9-0 για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου, ενώ ο Πανιώνιος δεν είχε πρόβλημα να πετύχει καρέ τερμάτων για το 4-0 απέναντι στην ΑΕ Κυδωνία.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Το φρούριο-φάντασμα στη μέση λίμνης στη Σιβηρία: To τεχνητό νησί 12 μ. που χτίστηκε το 777 μ.Χ. και δεν είχε ποτέ ούτε έναν κάτοικο
- Δεν τον άφησαν να μπει στο σινεμά επειδή φορούσε γυαλιά Meta: Ο καβγάς με τον υπάλληλο που έγινε viral
- Έστειλαν μπανάνες και κουβέρτες με drones στους 200 χιμπατζήδες μετά τις ιστορικές πλημμύρες στη Φλόριντα (vid)