Το πιο σοσιαλιστικό ραντεβού στο First Dates: «Όνειρό μου να πάρει ο λαός τα μέσα παραγωγής» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το πιο σοσιαλιστικό ραντεβού στο First Dates: «Όνειρό μου να πάρει ο λαός τα μέσα παραγωγής» (vid)
Ποίηση, ρομαντισμό, ιδεολογίες και πολύ κομμουνισμό είχε το χθεσινό ραντεβού του First Dates.

Επέστρεψε με νέο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας (10/06) το First Dates, εκεί όπου ο Μάνος με τη Μελίνα ήταν ένα από τα ζευγάρια που δοκίμασαν την τύχη τους και επιχείρησαν να βρουν τον νέο τους έρωτα.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι, ωστόσο, ξέφυγε από τα συνηθισμένα, άφησε τα γλυκανάλατα σχόλια και μπήκε στα... βαθιά. Πιο συγκεκριμένα, η Ζεν υποδέχθηκε τον Μάνο και τη Μελίνα, με τους δυο τους να μας προϊδεάζουν απ’ την αρχή το τι θα δούμε, με τον παίκτη του παιχνιδιού να λέει «Ψάχνω έναν άνθρωπο που με μία έννοια θα μπορεί να δει πίσω από τις λέξεις, πίσω από τα νοήματα, πίσω από αυτά που κρύβει η σύστασή μας ας πούμε, αυτό μου αρέσει και με γοητεύει. Ψάχνω για μία εσωτερική επαφή».

Αυτό ο τρομερός τύπος δεν σταμάτησε εκεί και όσο περίμενε το ραντεβού του έγραψε και ένα ποίημα με τον τίτλο «Αναμονή», ενώ όταν έφτασε η φοιτήτρια φιλοσοφικής στο τραπέζι ξεκίνησαν κουβέντα για τον Καρυωτάκη και την Πολυδούρη.

Ωστόσο, η φάση έγινε καλύτερη, όταν στο τραπέζι «έπεσε» η πολιτική. «Το όνειρό μου είναι να πάρει ο λαός τα μέσα παραγωγής», με την ίδια να αναφέρει αργότερα «Μία ένωση σουρεαλισμού, υπερρεαλισμού με δόσεις ρεαλισμού… θεωρώ ότι μετά από αυτό το ραντεβού αναγεννήθηκα μέσα από τις στάχτες μου σαν τον φοίνικα».