Η πιο ακριβή ταινία στο Netflix: Το αστρονομικό ποσό και οι αδελφοί Ρούσο (vid)

Η πιο ακριβή ταινία στο Netflix: Το αστρονομικό ποσό και οι αδελφοί Ρούσο (vid)
Αυτό το φιλόδοξο έργο αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης του Netflix να κυριαρχήσει στο είδος της επιστημονικής φαντασίας.

Ο πόλεμος του streaming έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια, με την επιστημονική φαντασία να αναδεικνύεται σε βασικό πεδίο μάχης. Φαίνεται ότι η υπηρεσία VOD με τις καλύτερες σειρές και ταινίες επιστημονικής φαντασίας θα διεκδικήσει τη νίκη σε αυτή τη συνεχιζόμενη διαμάχη. Ενώ το Apple TV+ προηγείται επί του παρόντος, το Netflix καταβάλλει σημαντική προσπάθεια για να κατακτήσει την πρώτη θέση σε αυτό το είδος.

Ανάμεσα στα πολυάριθμα έργα του Netflix, ένα ξεχωρίζει ως πιθανό παιχνίδι που μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι: «The Electric State». Σκηνοθετημένο από τους αδελφούς Ρούσο, τους δημιουργούς του «Avengers: Infinity War» και «Endgame», η ταινία πρόκειται να γίνει η πιο ακριβή στην ιστορία της πλατφόρμας, με τον εκπληκτικό προϋπολογισμό των 320 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το «The Electric State» ακολουθεί την ιστορία μιας ορφανής έφηβης που ταξιδεύει στην αμερικανική Δύση μαζί με ένα μυστηριώδες ρομπότ και έναν εκκεντρικό περιπλανώμενο, αναζητώντας τον μικρότερο αδελφό της. Το καστ είναι γεμάτο αστέρια, με την Millie Bobby Brown στο ρόλο της πρωταγωνίστριας, μαζί με τους Chris Pratt και Stanley Tucci. Προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024, είναι αυτή τη στιγμή η πιο πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Netflix.

Αυτό το φιλόδοξο έργο αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης του Netflix να κυριαρχήσει στο είδος της επιστημονικής φαντασίας. Με τους αδελφούς Ρούσο στο τιμόνι, γνωστούς για τις επιτυχίες τους σε blockbuster, η ταινία υπόσχεται να είναι μια οπτικά εντυπωσιακή και συναισθηματικά συναρπαστική προσθήκη στη βιβλιοθήκη του γίγαντα streaming.

Το «The Electric State» δεν είναι απλώς άλλη μια ταινία υψηλού προϋπολογισμού- αντιπροσωπεύει μια στρατηγική κίνηση του Netflix για την προσέλκυση και διατήρηση των συνδρομητών με υψηλής ποιότητας, αποκλειστικό περιεχόμενο