Η ΕΛ.ΑΣ «ξετρύπωσε» χασισοκαλλιεργητές στην Κρήτη: Εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η ΕΛ.ΑΣ «ξετρύπωσε» χασισοκαλλιεργητές στην Κρήτη: Εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (vid)
Σε μια συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στα Χανιά, συνελήφθησαν 2 άτομα, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά μετά από συντονισμένες ενέργειες και δράσεις που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο από την ΕΛ.ΑΣ Κρήτης. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης και σχεδόν 32 κιλά κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Κισσάμου, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία, σε όχημα, αλλά και σε λοιπούς αποθηκευτικούς χώρους ιδιοκτησίας του συγκεκριμένου προσώπου.

Εντοπίσθηκε κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος χρησιμοποιούμενος για αποθήκευση-συσκευαστήριο- αποξηραντήριο ακατέργαστης κάνναβης και ακολούθησε έρευνα σε θερμοκήπιο που διατηρεί.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.050 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1.30 μέτρων, 31 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά / πλάστιγγα, διάφορες σακούλες με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, σακιά λιπάσματα, γεωργικά εργαλεία και άλλα πειστήρια.

1

Πηγή: fonien.gr