Ζαγοράκης: «Οι Έλληνες να αλλάξουμε το παιχνίδι που μας κρατάει σε μια αδύναμη άμυνα, διεκδικώντας αυτά που μας αξίζουν»

Επιμέλεια: Newsroom
Ζαγοράκης: «Οι Έλληνες να αλλάξουμε το παιχνίδι που μας κρατάει σε μια αδύναμη άμυνα, διεκδικώντας αυτά που μας αξίζουν»
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, εμβληματικό στέλεχος των Legends2004 και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, γράφει στο Reader για τις εκλογές της Κυριακής και τον ισχυρό ρόλο που θα πρέπει να διεκδικήσει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τέτοιες μέρες, 20 χρόνια πριν, μαζί με ένα team εκπληκτικών συμπαικτών σήκωσε την Ελλάδα στους... ώμους του, έβγαλε τους Έλληνες ενωμένους στους δρόμους και έβαλε το ελληνικό ποδόσφαιρο στον παγκόσμιο χάρτη με την κατάκτηση του Euro της Πορτογαλίας.

Σήμερα, 20 χρόνια μετά, ο MVP εκείνης της διοργάνωσης και... αιώνιος αρχηγός, θέλει να είναι ενεργό μέλος μιας άλλης ομάδας που θα παλέψει στην Ευρωβουλή για τα ελληνικά συμφέροντα.

Με άρθρο του στο Reader μόλις λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι ευρωπαϊκές κάλπες ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης τονίζει όλα όσα θα πρέπει να αλλάξουν από την προσεχή Δευτέρα για μια Ευρώπη που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μελών της και μια Ελλάδα που δεν θα είναι φοβική στις διεκδικήσεις της!

«Είμαστε πολίτες μιας πανέμορφης χώρας, με σπουδαία ιστορική και πολιτισμική παρακαταθήκη – θεμέλιο της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας στην οποία και ανήκουμε, της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μιας χώρας με απεριόριστες δυνατότητες, λόγω του φυσικού και πολιτισμικού της πλούτου, αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού της: άνθρωποι μορφωμένοι, με όρεξη για δουλειά και διάθεση να κάνουν οικογένεια. Και μιας Ένωσης που στόχο έχει να εξασφαλίζει στα κράτη-μέλη της ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, να αναπτύσσουν το δυναμικό τους, να απολαμβάνουν ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση, στην περίθαλψη, στη δικαιοσύνη.


Αντί για αυτά, τι έχουμε, σήμερα;

Διαβάστε τη συνέχεια εδω