Νεαροί στην Πάρνηθα μαχαίρωσαν εθελοντές που καθάριζαν την περιοχή: Φώναζαν «κάναμε Comeback»

Νεαροί στην Πάρνηθα μαχαίρωσαν εθελοντές που καθάριζαν την περιοχή: Φώναζαν «κάναμε Comeback»
Σοκ προκαλεί η άγρια επίθεση που δέχτηκαν από ομάδα αγνώστων, εθελοντές που βοηθούσαν στον καθαρισμό της Πάρνηθας που παραλίγο να τους κοστίσει τη ζωή.

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο εθελοντές, ηλικίας 33 και 32 ετών στην Πάρνηθα.

Ειδικότερα όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία ένα από τα δύο θύματα της επίθεσης, την Παρασκευή είχαν πάει στην Πάρνηθα προκειμένου να συμμετάσχουν σε δράση εθελοντικής ομάδας για τον καθαρισμό του δάσους από σκουπίδια.

Καθώς η δράση θα συνεχιζόταν και το Σάββατο οι εθελοντές αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο.

Κατά την διάρκεια της νύχτας, περίπου στη 01:30, σύμφωνα με τα όσα είπε στις Αρχές ο 33χρονος, έφτασαν στο σημείο δύο αυτοκίνητα με 7 νεαρά άτομα και άρχισαν να τους ρωτούν γιατί ήταν εκεί.

Αφού τους εξήγησαν οι εθελοντές, τα άτομα μπήκαν στα αυτοκίνητα τους και έφυγαν.

Μετά από λίγη ώρα, όμως, οι νεαροί επέστρεψαν στο σημείο και επιτέθηκαν στους εθελοντές. Ο 33χρονος, όμως, κατάφερε να ξεφύγει από τους νεαρούς και πήγε να ζητήσει βοήθεια από άλλους εθελοντές που ήταν σε κοντινή απόσταση.

Όταν επέστρεψαν στο σημείο, οι νεαροί είχαν φύγει ενώ εντόπισαν τον 32χρονο αιμόφυρτο με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και τον μετάφεραν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου με την βοήθεια των γιατρών κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι αναρτήσεις των εθελοντών

Σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις στον λογαριασμό Mountains of Greece στο Instagram, από τύχη δεν υπήρξαν σοβαρότεροι τραυματισμοί αφού ο ένας από τους τραυματίες δέχθηκε μαχαιριές, ενώ οι δράστες τους είπαν «Κάναμε comeback».

Πάρνηθα 1

Πάρνηθα 2

Πάρνηθα 3

Πάρνηθα 4

Πάρνηθα 5

Πάρνηθα 6

Πάρνηθα 7