Κόλαφος η Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Με πλήγωσε και με αδίκησε» (vid)

Κόλαφος η Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Με πλήγωσε και με αδίκησε» (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την πικρία της για την στάση του Ανδρέα Μικρούτσικου απέναντί της.

Στις κάμερες των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου από το πάνελ της εκπομπής της, ενώ εξαπέλυσε τα βέλη της κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αυτό είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα. Δεν θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπώ ως άνθρωπο τον Ανδρέα. Από ‘κει και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε, θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με τον Ουγγαρέζο μίλησα πριν λίγο, είχε δει κι ο ίδιος κάποια πράγματα λάθος, του τα είχαν μεταφέρει λάθος. Δεν ξέρω πού έγινε η αναπαραγωγή».

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Όταν ένας άνθρωπος έχει πει αυτά τα πράγματα και έχει υπονοήσει πράγματα για μένα, δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τέτοιους ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και δεν εκτιμώ. Έχω μάθει να ελίσσομαι τελείως διαφορετικά. Να είναι καλά το παιδί, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, καλά κάνει και μένει πιστός σε κάποια πράγματα που πιστεύει και πρεσβεύει… αλλά μέχρι εκεί».