Σουβλατζίδικο έφτιαξε πίτα 5,5 κιλών και δίνει δώρο iphone σε όποιον το φάει: «Έχουν προσπαθήσει πολλοί, αλλά δεν μπορούν» (vid)

Σουβλατζίδικο έφτιαξε πίτα 5,5 κιλών και δίνει δώρο iphone σε όποιον το φάει: «Έχουν προσπαθήσει πολλοί, αλλά δεν μπορούν» (vid)
Ένα πρωτότυπο και για μεγάλες αντοχές διαγωνισμό κάνει ένα σουβλατζίδικο και δίνει και ακριβό δώρο.

Ένα σουβλατζίδικο στο Νέο Ηράκλειο έφτιαξε το μεγαλύτερο πιτόγυρο της χώρας και δίνει και κίνητρο σε κάποιον για να μπορέσει να το φάει.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, είναι ένα πιτόγυρο που έχει τέσσερις πίτες και ζυγίζει περίπου 4-5 κιλά.

Μάλιστα, έχει κάνει και έναν διαγωνισμό, αφού όποιος καταφέρει να το φάει όλο θα πάρει δώρο ένα iphone 15.

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός ανακοινώθηκε με ένα βίντεο στο Tiktok, στο οποίο δείχνει αναλυτικά πως φτιάχνει το πιτόγυρο το οποίο έχει μέσα απ' όλα.

@gyropoleion #fy #foryougamw #gyros #foryou #viral ♬ LIGHT MESSY CLEAR SOUND - Light

Ο άνθρωπος που το παρασκεύασε μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», έδειξε το τεράστιο πιτόγυρο, το οποίο ζύγισαν μπροστά στην κάμερα και ήταν 5,5 κιλά.

«Ζυγίζει περίπου 4-6 κιλά, αναλόγως. Ο διαγωνισμός είναι 20 λεπτά, ο κάθε άνθρωπος που θέλει να το δοκιμάσει αυτό, για να διεκδικήσει ένα iphone 15. Μέχρι τώρα έχουν έρθει μας έχουν πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα. Απ' όλα τα μέρη της Ελλάδος. Έχουν έρθει, το έχουν δοκιμάσει αλλά δυστυχώς δεν τα έχουν καταφέρει. Οπότε αναμένουμε τους πιο τολμηρούς μας πελάτες, εμείς φημιζόμαστε ότι φτιάχνουμε τα πιο μεγάλα σουβλάκια εδώ στο Νέο Ηράκλειο», ανέφερε ο άνθρωπος που τα φτιάχνει.