Καλυβάτσης: «Έχει συμβεί να την "ακούσω" μέχρι θανάτου» (vid)

Καλυβάτσης: «Έχει συμβεί να την "ακούσω" μέχρι θανάτου» (vid)
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον θάνατο, αναλύοντας πως τον βλέπει ο ίδιος και γιατί δεν τον φοβάται.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Action24 «Καλύτερα Αργά» και αναφέρθηκε στην καριέρα του, στην ζωή του, στις φιλίες του, ενώ μίλησε για το παιδικό του όνειρο το οποίο έκανε πραγματικότητα με το σκάφος του.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον θάνατο τονίζοντας πως δεν τον φοβάται: «Να φοβάσαι κάτι το οποίο είναι το μοναδικό πράγμα στην ζωή που πετυχαίνει 100%. Δηλαδή τίποτα άλλο από εκείνα που πετυχαίνουμε στην ζωή μας δεν πετυχαίνει 100%. Όλα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, μπορεί να γίνει, μπορεί να μη γίνει, συζητάμε, αγχωνόμαστε αλλά όταν είναι να πεθάνεις πεθαίνεις. Αυτό έρχεται και ήρθε. Τέλος. Οπότε αντί να ανησυχούμε για κάτι που θα πετύχει 100%, οφείλουμε να ζούμε όσο καλύτερα γίνεται ο καθένας με τα δεδομένα του. Πρέπει να ζούμε γιατί ο θάνατος έρχεται ανά πάσα στιγμή».

«Έχω βρεθεί κοντά σε θάνατο αρκετές φορές. Και σε προσωπικό επίπεδο, όχι από κάτι σοβαρό, αλλά μου έχει συμβεί να την "ακούσω" μέχρι θανάτου. Αλλά ξέρεις, επειδή ήμουν μικρός όταν έχασα τον πατέρα μου, μετά τον φίλο μου τον Αντώνη Παραρά, μου έχουν συμβεί δηλαδή διάφορες απώλειες που είναι μέσα στην ζωή, έτσι κι αλλιώς και δεν μπορούμε να σταματάμε σ' αυτά, το έμαθα από νωρίς αυτό το έργο και είδα επίσης ότι η ζωή συνεχίζεται. Είτε θες, είτε δεν θες, εσύ μπορεί να τραβάς καημούς επειδή έχασες κάποιον άνθρωπό σου, αλλά την ζημιά την έπαθε εκείνος. Εσύ ακόμα εδώ είσαι, οπότε και για εκείνον ακόμα, οφείλεις να είσαι και να είσαι και καλά», συμπλήρωσε.

«Μακάρι να βρίσκαμε εύκολα από τα άλλα μανιτάρια να τα έβαζα στο φαγητό να γίνει "μακελειό"»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην εκπομπή που παρουσιάζει ο ίδιος, «Θα φας καλά» και μίλησε για την διατροφή στην Ελλάδα.

«Έχουμε την καλύτερη διατροφή στην Ελλάδα, είναι κοινότυπο αλλά έτσι είναι. Δεν την κάνουμε χρήση οι νεότεροι, αλλά επειδή τώρα γίνεται τάση, μόδα, έχει αρχίσει μια επιστροφή σε συνδυασμό με όλο αυτό το λίγο λιγότερο κρέας, λίγο να προσέξουμε κλπ. Προσέχω κι εγώ και έχει βοηθήσει και η Ηρώ που δεν τρώει κρέας εδώ και πάρα πολλά χρόνια... Και πριν γνωριστούμε είχα αρχίσει κι εγώ να το ελαττώνω και σε συνδυασμό με κάποια άλλα πράγματα, είχα αρχίσει να ξεπρήζομαι και να κοιμάμαι καλύτερα. Το έβλεπα και μου άρεσε. Υπάρχει μέρα που ξυπνάω και τρώω κρέας και το κάνω», ανέφερε.

«Μαγειρεύω αρκετά. Χρησιμοποιώ πάρα πολύ τα μανιτάρια», είπε σε άλλο σημείο με την παρουσιάστρια να του λέει «τα κανονικά όχι τα...».

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε με χιούμορ, «Μακάρι να βρίσκαμε εύκολα από τα άλλα μανιτάρια να τα έβαζα στο φαγητό να γίνει "μακελειό"».