Χαμός με τις αντιπροσωπείες Ελλάδας – Ισραήλ στη Eurovision 2024: Η EBU άλλαξε τα καμαρίνια των δύο τραγουδιστριών (vid)

Χαμός με τις αντιπροσωπείες Ελλάδας – Ισραήλ στη Eurovision 2024: Η EBU άλλαξε τα καμαρίνια των δύο τραγουδιστριών (vid)
Ένταση φαίνεται ότι υπήρξε ανάμεσα στην ελληνική και την ισραηλινή αποστολή στη φετινή Eurovision μετά τη πρώτη συνέντευξη Τύπου.

Ιδιαίτερα τεταμένο ήταν το κλίμα ανάμεσα στην ελληνική και την ισραηλινή αποστολή στην Eurovision 2024, μετά το χασμουρητό της Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της Eden Golan.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα στο Πρωινό, μετά το περιστατικό που πήρε μεγάλη διάσταση, δημιουργήθηκε μια έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο χωρών, σε σημείο που η EBU αποφάσισε να μεταφέρει τα καμαρίνια του Ισραήλ μακριά από τα καμαρίνια της Ελλάδα.


«Τα καμαρίνια της Μαρίνας Σάττι και της Ισραηλινής στον ημιτελικό μαθαίνω ότι ήταν δίπλα δίπλα. Μετά το περιστατικό, που μαθαίνω ότι σφάχτηκαν οι δύο αντιπροσωπείες, έγιναν πολλά μαναφούκια εκεί, το καμαρίνι της Ισραηλινής απομακρύνθηκε από το καμαρίνι της Σάττι. Άρα, οι άνθρωποι της EBU έκριναν ότι υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα και δεν είναι η υπνηλία, η κούραση και το χασμουρητό της Μαρίνας και απομάκρυναν τα καμαρίνια» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.