Θεοφάνους: «Οι τραγουδιστές που συνεργάζονται με τράπερ θα το μετανιώσουν κάποια στιγμή» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Θεοφάνους: «Οι τραγουδιστές που συνεργάζονται με τράπερ θα το μετανιώσουν κάποια στιγμή» (vid)
Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για τις συνεργασίες γνωστών τραγουδιστών με τράπερς.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους τράπερς και τις συνεργασίες που κάνουν με γνωστούς τραγουδιστές.

Μάλιστα, ο μουσικοσυνθέτης τόνισε ότι οι τραγουδιστές που κάνουν τέτοιες συνεργασίες, κάποια στιγμή θα μετανιώσουν γι αυτές τις επιλογές τους.

«Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στις εργατοώρες αυτό λέω και στα παιδιά μου, δουλέψτε. Είναι δύσκολο στη σημερινή εποχή να μεγαλώνεις παιδιά, να έρχονται με απορίες στο σπίτι που δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε εύκολα. Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε μαζί κοτόπουλο με πατάτες, είμαι και της εκκλησίας. Δεν θέλω να θεωρούμαι ακραίος, επειδή θέλω να βάλω μια σημαία στο μπαλκόνι μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε στη συνέχεια: «Τραγούδι δεν είναι μόνο η Άννα Βίσση, η Χαρούλα, ο Νταλάρας, ο Πάριος και η Μαρινέλλα, τραγούδι είναι και οι συνθέτες και οι στιχουργοί. Θα γράψουμε και βλακείες, όπως είναι η τραπ, θα βρίσουμε, εγώ δεν θα το έκανα, αλλά έχει δικαίωμα ο καθένας να ακούει και να γραφεί ό,τι θέλει. Μεγάλα ονόματα έχουν κάνει συνεργασίες με τραγουδιστές της τραπ γιατί έχουν την ανάγκη να είναι στο παρόν, νομίζω κάποια στιγμή μπορεί να το μετανιώσουν».