Λύθηκε μια και καλή η παρεξήγηση στο Scorpios Bar: «Η Μαρίνα δεν ήταν ποτέ με τον άντρα μου» (vid)

Newsroom
Λύθηκε μια και καλή η παρεξήγηση στο Scorpios Bar: «Η Μαρίνα δεν ήταν ποτέ με τον άντρα μου» (vid)
Συμφιλιώθηκαν η υπάλληλος και η ιδιοκτήτρια του Scorpios Bar μετά από την απαίτηση του κοινού

Πίσω σε γνώριμα λημέρα, στο μπαρ Scorpios στην Καλλιθέα βρίσκεται ξανά η Μαρίνα Μπομπέτσι που έγινε γνωστή μέσα από το viral βίντεο που ανέβασε προκειμένου να διαφημίσει το μαγαζί. Η απόλυσή της από την ιδιοκτήτρια και φίλη της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media και έτσι ήρθε η μεγάλη επιστροφή.

Η ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα, με μια σειρά από stories που ανάρτησε, την καλωσόρισε και πάλι πίσω στο μαγαζί αφού και ο κόσμος το ζήτησε.

«Γύρισε το συλλεκτικό μας μοντέλο παρακαλώ! Παμ», είπε με την Μαρίνα να μπαίνει χαμογελαστή και πάλι στον «Σκορπιό».

Όπως φαίνεται στα βίντεο που ακολουθούν η λύθηκε η παρεξήγηση ανάμεσα στη Μαρίνα Μπομπέτσι και τη Μαρία Ιορδάνοβα. «Καλώς ήρθες μοντελάρα μου! Παμ!», με τα σχόλια να πέφτουν... βροχή.

@scorpiosmusicbarbackup Χαρά και τσαχπινιά στο μαγαζί μας με όλα τα κανάλια εδώ για την επιστροφή του συλλεκτικού μοντέλου μας! @marina_pam_ @Ayaz_Music_Official #scorpiosmusicbarathens #μπαμ #girls ♬ πρωτότυπος ήχος - Ayaz_Music_Official

Σήμερα, οι δύο γυναίκες μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ξεκαθάρισαν ότι συμφιλιώθηκαν και πλέον ότι παρεξήγηση υπήρξε ανήκει στο παρελθόν.

«Δεν έχει γίνει κάτι τραγικό. Όλοι το κάνανε τόσο τραγικό. Έγινε μια μικρή φασαρία, αλλά τελικά τα βρήκαμε. Η κοπέλα ήθελε λίγο να ξεκουραστεί» είπε αρχικά η ιδιοκτήτρια, με την Μαρίνα Μπομπέτσι να προσθέτει ότι δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ τους. «Πολλοί λένε ότι μοιάζουμε, μερικοί μας μπερδεύουνε».

Ωστόσο, η δημοσιογράφος της εκπομπής επιχείρησε να βάλει φωτιά στη σχέση των δύο γυναικών λέγοντας ότι στο παρελθόν είχαν μοιραστεί και τον ίδιο άντρα, με την Μαρία Ιορδάνοβα απαντάει αμέσως ότι η υπάλληλος της δεν ήταν ποτέ με την άντρα της, τον γνώριζε μόνο φιλικά.