Η κορυφαία DJ, Deborah De Luca αποκάλυψε την περιπέτειάς της με τον καρκίνο: «Έκανα επέμβαση, δεν υπήρχε χρόνος»

Επιμέλεια: Newsroom
Η κορυφαία DJ, Deborah De Luca αποκάλυψε την περιπέτειάς της με τον καρκίνο: «Έκανα επέμβαση, δεν υπήρχε χρόνος»
Η βασίλισσα της techno Deborah De Luca έκανε γνωστό στους fans της ότι έδωσε μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Μια δύσκολη περιπέτεια υγείας πέρασε η Deborah de Luca. H πιο γνωστή Dj, με καταγωγή από τη Νάπολη, μοιράστηκε πρόσφατα με τους fans της το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα της techno έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι χρειάστηκε να χειρουργηθεί για να γίνει η αφαίρεση του όγκου. Μάλιστα η γνωστή Dj δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες που την δείχνουν να αναρρώνει με επιδέσμους στην κοιλιά της. Η ίδια καθησύχασε τους θαυμαστές της αποκαλύπτοντας ότι μπορεί να υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά.

Αναλυτικά η δημοσίευση της

«Σας λέω την ιστορία μου με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει έστω και έναν άνθρωπο! Πριν από 2 εβδομάδες μετά από βιοψία διαγνώστηκα με καρκίνο. Ανακαλύφθηκε τυχαία, μέσω της εμπειρίας ενός φίλου, δεν είχα κανένα σύμπτωμα, ήμουν μια χαρά (προφανώς).
Υποβλήθηκα σε μια επείγουσα επέμβαση 6 ημέρες μετά τη διάγνωση γιατί δεν υπήρχε χρόνος, μέσα σε 1-2 μήνες ο όγκος θα είχε αφαιρεθεί.
Εγώ στάθηκα πολύ τυχερή.. Είτε γιατί το ανακάλυψα εγκαίρως, είτε γιατί η δουλειά μου μου έδωσε τη δυνατότητα να χειρουργηθώ ιδιωτικά και άμεσα.

Σας λέω, ελέγξτε τον εαυτό σας, προλάβετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε συμπτώματα ή να αισθάνεστε περίεργα... Τα πήγαινα μια χαρά. Ελέγξτε το και βάλτε τους φίλους/την οικογένειά σας να κάνουν το ίδιο. Μια προληπτική επίσκεψη θα σας αποφύγει αυτό που βίωσα εγώ. Ο συγχρονισμός σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το παν. Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχουμε, για να είμαστε με αυτούς που μας αγαπούν και να μας φροντίζουν.
Μου αφαίρεσαν το όργανο που περιείχε τον όγκο, είμαι καλά τώρα. Έχω ήδη φύγει για να παίξω στη Σαουδική Αραβία και να επιστρέψω, ανυπομονώ! Ευτυχώς υπάρχει ο tour manager/φίλος μου που ξέρει πώς να κάνει τσιμπήματα..
Είμαι καλά τώρα! Είμαι πολύ, πολύ ευλογημένη!
Να προσέχετε τον εαυτό σας».