Η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο είναι μόλις 19 ετών: Κερδίζει 150.000 ευρώ την ημέρα από τότε που γεννήθηκε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο είναι μόλις 19 ετών: Κερδίζει 150.000 ευρώ την ημέρα από τότε που γεννήθηκε (vid)
Μια φοιτήτρια, 19 ετών, στέφθηκε η νεότερη δισεκατομμυριούχους του κόσμου αφού κερδίζει κατά μέσο όρο 150.000 ευρώ την ημέρα από τότε που γεννήθηκε.

Φανταστείτε να κερδίζετε 150.000 ευρώ κάθε μέρα της ζωής σας από την ημέρα που γεννηθήκατε. Ακούγεται σαν φαντασίωση, σωστά; Για τη Livia Voigt, είναι πραγματικότητα. Σε ηλικία μόλις 19 ετών, ονομάστηκε η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, συγκεντρώνοντας μια εκπληκτική περιουσία ύψους 1,1 δισεκατομμυρίου ευρώ.

Παρά τον αστρονομικό της πλούτο, η Livia δεν είναι η τυπική έφηβη κοσμική κυρία. Πρόσφατα ξεκίνησε σπουδές ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο, δείχνοντας έντονο ενδιαφέρον για την περαιτέρω εκπαίδευσή της παρά την οικονομική της επιτυχία.

Πώς, λοιπόν, η Livia συγκέντρωσε μια τόσο μεγάλη περιουσία σε τόσο νεαρή ηλικία; Όλα προέρχονται από την επιχειρηματική αυτοκρατορία της οικογένειάς της. Ως κληρονόμος της εταιρείας ηλεκτρικών μηχανών WEG, η Livia κατέχει σημαντικό μερίδιο στην εταιρεία, κατατάσσοντάς την στις τάξεις των πλουσιότερων ατόμων του κόσμου.

Από τη γέννησή της το 2004, η Livia κερδίζει περίπου 150.000 ευρώ την ημέρα, χάρη στο μερίδιό της στην WEG. Ζώντας με την οικογένειά της στη Βραζιλία, έχει εισέλθει στο προσκήνιο, κερδίζοντας αναγνώριση μαζί με γνωστά ονόματα όπως η Taylor Swift και η Rihanna, χάρη στον διάσημο κατάλογο δισεκατομμυριούχων του Forbes.

Αλλά η Livia δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειάς της που έχει επιτύχει μια τόσο αξιοσημείωτη επιτυχία. Η μεγαλύτερη αδελφή της Dora, ηλικίας 26 ετών, περιλαμβάνεται επίσης στον κατάλογο, με τις δύο αδελφές να κατέχουν περίπου το 3% της WEG.

Η επιτυχία τους έχει τις ρίζες της στο επιχειρηματικό πνεύμα της οικογένειάς τους και στην κληρονομιά του παππού τους, Werner Ricardo Voigt. Συνιδρυτής της WEG, ο Werner ανέβηκε από ταπεινά ξεκινήματα και έγινε ένας τιτάνας στον κόσμο της παραγωγής ηλεκτρικών κινητήρων. Το όραμά του και η αποφασιστικότητά του βοήθησαν να εξελιχθεί η WEG σε μια παγκόσμια δύναμη, με τρέχουσα αποτίμηση περίπου 31,45 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η ιστορία της Livia και της οικογένειάς της χρησιμεύει ως απόδειξη της μεταμορφωτικής δύναμης της επιχειρηματικότητας και της σκληρής δουλειάς. Από τις ταπεινές καταβολές σε αφάνταστο πλούτο, η πορεία τους αποτελεί παράδειγμα της δυνατότητας επιτυχίας μπροστά στις αντιξοότητες.