Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: «Τον θαυμάζω πολύ, έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: «Τον θαυμάζω πολύ, έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου» (vid)
Τρυφερή εξομολόγηση από την Ελένη Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη. «Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου» είπε η Ελένη Βουλγαράκη.

Η Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκε στο γήπεδο με τη συνεργάτιδά της, Φωτεινή Πετρογιάννη για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ (2-1) βλέποντας μάλιστα τον σύντροφο της, Φώτη Ιωαννίδη να σκοράρει το νικητήριο γκολ της ομάδας του κόντρα στην Ένωση.

Φυσικά, το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο στην εκπομπή «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να την «πειράζει» για τη βραχνιασμένη της φωνή.

«Η καινούρια σου σχέση σου κάνει κακό. Η αφρικανική σκόνη έχει υποχωρήσει εδώ και δύο μέρες, εσύ βράχνιασες τώρα μετά την εμφάνισή σου στο γήπεδο, που πήγατε με τη Φωτεινούλα να δείτε τον Φώτη Ιωαννίδη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, τη ρώτησε: «Πού έστειλε το φιλί, όταν έβαλε το γκολ του;», με εκείνη να του απαντά: «Μάντεψε».

«Συγγνώμη ρε Ελένη, σου αφιερώνει τα γκολ του;», της είπε στη συνέχεια, ενώ η Ελένη Βουλγαράκη τότε, πέρασε σε μια εξομολόγηση για τον αγαπημένο της.

«Ναι, είναι πολύ ωραίο. Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου. Είμαι πολύ υπερήφανη, τον θαυμάζω πολύ», είπε κλείνοντας το θέμα η δημοσιογράφος.