Κέρδισε 1,3 εκατ. στο τζακπότ, αλλά τα έχασε όλα επειδή το έκρυψε από τον σύζυγό της (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κέρδισε 1,3 εκατ. στο τζακπότ, αλλά τα έχασε όλα επειδή το έκρυψε από τον σύζυγό της (vid)
Η τύχη χαμογέλασε σε μια γυναίκα που κέρδισε το τζακπότ στο λαχείο, όμως πλήρωσε την απόφασή της να το κρατήσει κρυφό από τον σύζυγό της.

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ κέρδισε το ποσό του 1,3 εκατ. δολαρίων στο τζακπότ του λαχείου, όμως στη συνέχεια προκάλεσε την τύχη της με αποτέλεσμα να τα χάσει όλα.

Η Denise Rossi από την Καλιφόρνια κέρδισε το παραπάνω ποσό το λαχείο, αλλά αναγκάστηκε να παραδώσει όλα τα χρήματα στον πρώην σύζυγό της, όταν προσπάθησε να το κρατήσει μυστικό και ενώ εκείνη την περίοδο προχωρούσαν το διαζύγιό τους.

Η ιστορία συνέβη τον Δεκέμβριο του 1996. Έντεκα ημέρες μετά από τη μέρα που έμαθε ότι κέρδισε το λαχείο, η Denise υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της μετά από 25 χρόνια γάμου.

Ο σύζυγός της όταν το έμαθε, αποφάσισε να κινηθεί νομικά και να οδηγήσει την σύζυγό του στο δικαστήριο. Ο δικαστής έκρινε ότι η Denise είχε παραβιάσει το νόμο απόκρυψης περιουσιακών στοιχείων και κεφαλαίων.

Η απόφαση ήταν να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της 20 ετήσιες δόσεις των 66.800 δολαρίων. Ο δικηγόρος της χαρακτήρισε «εξοντωτική» αυτή την απόφαση. Ωστόσο, υποστήριξε ότι αν ήξερε για το κερδισμένο λαχείο, θα μπορούσε να την είχε βοηθήσει να μην χάσει τα χρήματά της.