Ο απίστευτος λόγος που ο Τομ Κρουζ δεν μπορεί να αγοράσει μια Bugatti

Επιμέλεια: Newsroom
Ο απίστευτος λόγος που ο Τομ Κρουζ δεν μπορεί να αγοράσει μια Bugatti
Ο Τομ Κρουζ μπορεί να κάνει και να αγοράσει ότι ποθεί, εκτός από το να αγοράσει μια Bugatti.

Στον εκθαμβωτικό κόσμο των διασημοτήτων, τα πολυτελή αυτοκίνητα χρησιμεύουν όχι μόνο ως μέσα μεταφοράς αλλά και ως σύμβολα κύρους, πλούτου και γούστου. Ανάμεσα στη λαμπερή σειρά από Ferrari, Lamborghini και Rolls-Royce, μια Bugatti ξεχωρίζει ως η κορυφή της αυτοκινητικής αριστείας και της αποκλειστικότητας. Ωστόσο, ο Τομ Κρουζ βρίσκεται με μοναδικό τρόπο αποκλεισμένος από το να προσθέσει μια νέα Bugatti στη διάσημη συλλογή του λόγω ενός περιστατικού που χρονολογείται από το 2006.

Η Bugatti, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία που φημίζεται για την παραγωγή μερικών από τα ταχύτερα και πολυτελέστερα αυτοκίνητα στον κόσμο, επιβάλλει αυστηρές προσδοκίες στην πελατεία της. Πέρα από την τσουχτερή τιμή αγοράς, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από 3 έως 12,5 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το MotorTrend, οι ιδιοκτήτες αντιμετωπίζουν συνεχή έξοδα συντήρησης, συμπεριλαμβανομένων 20.000 ευρώ ετησίως και την ανάγκη αντικατάστασης ελαστικών κάθε 16.000 χιλιόμετρα.

Η αιτία της απαγόρευσης, δεν σχετίζεται με οικονομικά θέματα ή θέματα συντήρησης. Το περιστατικό που οδήγησε σε αυτή την ασυνήθιστη απαγόρευση συνέβη στην πρεμιέρα της ταινίας «Mission Impossible 3», όταν ο Κρουζ , στην προσπάθειά του να κάνει μια μεγάλη είσοδο με την Bugatti Veyron, δυσκολεύτηκε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού. Αυτό το στιγμιαίο ολίσθημα, που θεωρήθηκε ως πιθανή ντροπή για την περίφημη εικόνα της Bugatti, οδήγησε σε μόνιμη απαγόρευση μελλοντικών αγορών από τον ηθοποιό.

Αν και οι λεπτομέρειες του γεγονότος μπορεί να φαίνονται ασήμαντες, υπογραμμίζουν τα όρια στα οποία φτάνουν οι μάρκες πολυτελείας για να διατηρήσουν την αποκλειστική τους εικόνα. Η απαγόρευση βάζει τον Κρουζ στην παρέα άλλων προσωπικοτήτων υψηλού προφίλ, όπως ο Floyd Mayweather, ο Flo Rida, ο Simon Cowell και ο Jenson Button, στους οποίους επίσης έχει απαγορευτεί η αγορά Bugatti για διάφορους λόγους.

Παρά το πλήγμα αυτό, το γκαράζ του Τομ Κρουζ παραμένει μια απόδειξη του πάθους του για τα αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας. Η συλλογή του σταρ περιλαμβάνει μια σειρά από πολυτελή οχήματα, από BMW μέχρι Chevrolet και Mustang, για να μην αναφέρουμε την ίδια την Bugatti Veyron που προκάλεσε τη διαμάχη.