Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 33χρονος από κροτίδα

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 33χρονος από κροτίδα
Σοβαρά τραυματίστηκε από κροτίδα ένας 33χρονος στην Κρήτη και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του στο νοσοκομείο.

Από ένα τραγικό συμβάν σημαδεύτηκε η τελευταία Κυριακή της Αποκρίας, όταν ένας 33χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από κροτίδα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε κοντά στα πλευρά από κροτίδα που πιθανότατα προσπάθησε να πετάξει και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της περιοχής.

Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, τα οποία όμως ήταν τόσο σοβαρά με συνέπεια ο νεαρός άνδρας να αφήσει την τελευταία του πνοή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί εκτεταμένη αιμορραγία.

Ο 33χρονος διατηρούσε τις αισθήσεις του και πονούσε αφόρητα μετά τον τραυματισμό του. Όλα δείχνουν ότι δεν πρόλαβε να πετάξει την κροτίδα και έσκασε πάνω του.

Οι ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του, αναμένεται να αποσαφηνιστούν τις επόμενες ώρες. Στενοί συγγενείς και φίλοι του θύματος παραμένουν συντετριμμένοι. Μια σειρά από αυτόπτες μάρτυρες, αναμένεται να καταθέσουν στην αστυνομία, για να εξηγήσουν όλα όσα συνέβησαν.