Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 15χρονου στην Αλεξανδρούπολη: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο πατέρας του

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 15χρονου στην Αλεξανδρούπολη: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο πατέρας του
Το άτυχο παιδί έπεσε στο κενό, μπροστά στον πατέρα του, ενώ προσπαθούσε να βγάλει μία selfie με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την είδηση του θανάτου του 15χρονου, που σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του, μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Το παιδί ανέβηκε στην ταράτσα με τον πατέρα του και επιχείρησε να βγάλει φωτογραφία φορώντας την μπλούζα του ΠΑΟΚ, όταν πάτησε στο γυάλινο κάλυμμα του φωταγωγού και βρέθηκε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό και διάσωση του ανήλικου, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς ο 15χρονος είχε καταλήξει.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 15χρονου, ο οποίος είδε το παιδί του να πέφτει στο κενό και να κόβεται τόσο άδικα το νήμα της ζωής του, μπροστά στα έντρομα μάτια του, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, ενώ μία μέρα πριν το παιδί είχε γιόρτασε τα γενέθλιά του.

Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία του 15χρονου

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (17/3) η κηδεία του 15χρονου.

Σύμφωνα με το thesstoday, συντετριμμένοι οι γονείς του λύγισαν κατά την εξόδιο ακολουθία, με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο να λέει χαρακτηριστικά ότι «είναι μια δύσκολη για εμάς στιγμή» αφουγκραζόμενος την οδύνη των συγγενών, καθώς ο παππούς του 15χρονου, είναι ιερέας. «Ήταν καλό παιδί, όλοι τον αγαπούσαν» φώναξαν οι συγγενείς του, με τους καθηγητές και τους συμμαθητές του να τον συνοδεύουν και εκείνοι στην τελευταία του κατοικία.

Μάλιστα, στο νοσοκομείο διακομίστηκε και ο πατέρας του 15χρονου, καθώς δεν άντεξε το σοκ από τον θάνατο του γιου του μπροστά στα μάτια του.

Την αποκάλυψη έκανε η γιαγιά του 15χρονου, η οποία τόνισε πως ο πατέρας δεν μπόρεσε να αντέξει τον χαμό του παιδιού.