Πιτσιρικάς έβαλε να παίζει το «ΟΑΕΔ» του Snik με τον Ivan Greko στο Μετρό του Συντάγματος (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πιτσιρικάς έβαλε να παίζει το «ΟΑΕΔ» του Snik με τον Ivan Greko στο Μετρό του Συντάγματος (vid)
Παρασκευή βραδάκι στο Μετρό και οι επιβάτες που περίμεναν στην πλατφόρμα την «έβγαλαν» με τραπ χάρη στο δαιμόνιο ενός πιτσιρικά.

Μια νότα από... τραπ έδωσε στο Μετρό ένας δαιμόνιος πιτσιρικάς. Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής στον σταθμό του Συντάγματος, οι επιβάτες που περίμεναν τον συρμό στην πλατφόρμα, άρχισαν να ακούνε τραπ μουσική!

Από την οθόνη της πλατφόρμας έπαιζε το «ΟΑΕΔ» του Snik με τον Ivan Greko εκπλήσσοντας τον κόσμο που περίμενε τον συρμό. Προφανώς, κάποιος πιτσιρικάς σύνδεσε το κινητό του μέσω bluetooth με την οθόνη της πλατφόρμας και άρχισε το πρόγραμμα με τραπ.

Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok και όπως ήταν φυσικό και επόμενο, ο dj του Μετρό γνώρισε την αποθέωση. «Αυτός που το έκανε να εμφανιστεί για ποτά, κερνάω», έγραψε κάποιος.

Μάλιστα, κάποιος άλλος χρήστης σχολίασε με χιούμορ «Μενδώνη effect», συνδέοντας το περιστατικό αυτό με το νομοσχέδιο «Μέτρα για τη διαφύλαξη και την ανάδειξη της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, την προστασία και ενίσχυση του ελληνόφωνου τραγουδιού και της ορχηστρικής μουσικής απόδοσης του ελληνόφωνου τραγουδιού και την προστασία και διάχυση της ελληνικής γλώσσας, στο πλαίσιο της διαφύλαξης και ανάδειξης της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς».

@taniatheodwridou Μετρό Συνταγματος Παρασκευη Βραδυ ΠΑΜ😂 #fy #fyp #viral #greeksong #greektiktok ♬ πρωτότυπος ήχος - Tania Theodwridou