Τι φέρεται να κατέθεσε ο ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» που συνελήφθη

Επιμέλεια: Newsroom
Τι φέρεται να κατέθεσε ο ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» που συνελήφθη
Ο οποίος φέρεται να έχει πει στις Αρχές ότι δεν θα υποδυθεί τον… άγιο και ότι «στο χώρο μας δεν είναι όλα καθαρά».

Ένας ηθοποιός που είχε συμμετάσχει στην σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» συνελήφθη σαν μέλος της σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα στην Αττική, θύμα της οποίας ήταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής Στάθης Ταυλαρίδης.

Ο ηθοποιός, ο οποίος διατηρεί συνεργείο στο Μενίδι, στην κατάθεσή του φέρεται να έχει πει πως «στο χώρο μας δεν είναι όλα καθαρά» και αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το iEidiseis.gr, φέρεται να έχει καταθέσει: «Είμαι ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων και πώλησης ανταλλακτικών τα τελευταία 21 χρόνια. Είμαι καλός μάστορας και έχω δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα το παίξω άγιος αλλά για αμάξια που μου λέτε θα σας πω ότι έχει γίνει. Αρχικά θέλω να σας πω ότι γνωρίζω τον (σ.σ. αναφέρεται στον φερόμενο ως αρχηγό)…. Επίσης ξέρω τον ξάδερφό μου. Εγώ δεν είμαι κλέφτης αυτοκινήτων. Δεν έχω κλέψει ποτέ αλλά γνωρίζω ότι στο χώρο μας δεν όλα είναι καθαρά. Εγώ θα σας μιλήσω για τα τέσσερα αυτοκίνητα. Επειδή εμπορεύομαι και ανταλλακτικά και γνωρίζω τη δουλειά του μαζί με τον ξάδερφό μου πέρα από τις επισκευές των αυτοκινήτων που μου έφεραν στο συνεργείο έκανα και κάποιες αποσυναρμολογήσεις από πλημμυρισμένα αυτοκίνητα τα οποία όμως είχαν ανταλλακτικά φανοποιίας και τα οποία ήταν σε καλή κατάσταση. Δηλαδή έβρισκα αυτοκίνητα από ασφαλιστικές εταιρείες τα έλυνα και μετά περνούσα κάποια ανταλλακτικά μέσω ιστοσελίδας που είχα και σελίδα άλλη.

(...) Κάποια στιγμή πριν από περίπου δύο χρόνια ήρθε ο... και μου ζήτησε να τον βοηθήσω με κάποια αυτοκίνητα πλημμυρισμένα που είχε. Δηλαδή ήθελε να κατεβάσω τις μηχανές που ήταν χαλασμένες απ’ το νερό και να βάλουμε πάνω λειτουργικές που θα μου έφερνε αυτός. Έτσι και έγινε αλλά κάποια στιγμή ενώ έκανα τις εργασίες που μου ζητούσε δε με πλήρωνε τα ποσά που είχαμε συμφωνήσει. Αφού κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί τα κλειδιά από τα αυτοκίνητα που μου έφερνε ήταν απομίμηση. Όταν τον ρωτούσα τι γίνεται μου τα μασούσε. Το τελευταίο αμάξι που μου έφερε ήταν ένα πολύ ακριβό BWM μοντέλο X4 λευκό το οποίο και εγώ το κατάλαβα ότι ένα τέτοιο αμάξι δεν κόβεται για ανταλλακτικά και με το κλαρκ που βρήκατε στο συνεργείο το έβγαλα στη λεωφόρο Καραμανλή. Εκεί παρεξηγηθήκαμε και δεν ξαναπήρα αυτοκίνητο αυτόν γιατί είμαι 50 χρονών, έχω προβλήματα υγείας, έχω ένα μικρό αγόρι και δε θέλω μπλεξίματα».

Όσον αφορά στα ναρκωτικά και στα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του αναφέρει: «Για τα όπλα που βρήκατε στο σπίτι θέλω να σας πω ότι είναι απομιμήσεις και το τα έχω για τις γιορτές. Για τα χρήματα που αναφέρω στις τηλεφωνικές μας συνομιλίες θέλω να σας πω ότι αφορούσαν πληρωμές του… προς εμένα για την αποσυναρμολόγηση των πλημμυρισμένων αυτοκινήτων που μου έφερνε. Τώρα για τον ξάδερφό μου έκανε ό,τι του έλεγα. Δεν έχει ευθύνη για τα αμάξια που του έλεγαν να αποσυναρμολογήσει και επειδή καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον… έφυγε με τη γυναίκα του για την Κρήτη. Δεν οπλοφορώ ούτε έχω λόγο να το κάνω. Για τα ναρκωτικά που βρήκατε στο συνεργείο μου δεν ήξερα ότι βρισκόντουσαν εκεί και δεν είναι σίγουρα δικά μου. Ο χώρος είναι δικός μου αλλά όχι τα ναρκωτικά. Τα ναρκωτικά τα έφερε εκεί (αναφέρεται σε όνομα). Δεν ξέρω άλλα στοιχεία του. Είμαι ειλικρινής απέναντί σας σε ότι σας έχω πει μέχρι τώρα. Αν έχω βλάψει κάποιον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου ζητάω συγγνώμη. Τίποτα άλλο δεν έχω να σας πω έχω μετανιώσει και ζητάω συγγνώμη».