Ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο: Κατάφερε να μετακινήσει λεωφορείο 2.580 κιλών μόνο με τα μούσια του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο: Κατάφερε να μετακινήσει λεωφορείο 2.580 κιλών μόνο με τα μούσια του (vid)
Ο strongman από την Ουκρανία έκανε ρεκόρ Guinness, καθώς κατάφερε να μετακινήσει ένα λεωφορείο 2.580 κιλών μόνο με τα μούσια του.

Σε μια εξαιρετική επίδειξη σωματικής ικανότητας και αποφασιστικότητας, ο Ουκρανός Dmytro Hrunskyi έθεσε τρία νέα ρεκόρ Guinness, ξεπερνώντας τα όρια της ανθρώπινης δύναμης χρησιμοποιώντας τα γένια, το λαιμό και τα δόντια του. Τα αξιοσημείωτα κατορθώματα του Hrunskyi επιτεύχθηκαν σε μία μόνο ημέρα, αφήνοντας τους θεατές με δέος και τοποθετώντας τον σταθερά στα χρονικά της ιστορίας των ρεκόρ.

Το πρώτο ρεκόρ της ημέρας σημειώθηκε με μια εκπληκτική πράξη δύναμης, καθώς ο Hrunskyi κατάφερε να τραβήξει ένα μικρό λεωφορείο 2.580 κιλών χρησιμοποιώντας μόνο τα γένια του. Η αρχική προσπάθεια του Hrunskyi για το ρεκόρ αυτό το 2019 κατέληξε σε αποτυχία, όταν η καταπόνηση αποδείχθηκε υπερβολική για τις τρίχες του προσώπου του. Απτόητος, ο Hrunskyi επέστρεψε με μακρύτερη γενειάδα και νέα στρατηγική, χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές πλεξίματος για να ενισχύσει την αντοχή των τριχών του προσώπου του, οδηγώντας στην επιτυχημένη προσπάθειά του.

Σε μια ειλικρινή δήλωση, ο Hrunskyi αφιέρωσε τα επιτεύγματα ρεκόρ του στην πατρίδα του, την Ουκρανία, και στους στρατιώτες της, προσθέτοντας ένα επίπεδο πατριωτικής σημασίας στα κατορθώματά του. «Αφιερώνω αυτά τα ρεκόρ στη χώρα μου και τους στρατιώτες μας», μοιράστηκε ο Hrunskyi με το Guinness World Records, αναδεικνύοντας όχι μόνο τις σωματικές του ικανότητες αλλά και την εθνική του υπερηφάνεια και αλληλεγγύη.