Σοκαριστικό περιστατικό στον Βόλο: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν συμμαθητή τους και τον πέταξαν σε κάδο

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικό περιστατικό στον Βόλο: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν συμμαθητή τους και τον πέταξαν σε κάδο
Νέο επεισόδιο βίας ανηλίκων στην πόλη του Βόλου.

Ένα άκρως σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στον Βόλο, με θύμα ένα 16χρονο τον οποίο οι συμμαθητές του αφού τον ξυλοκόπησαν τον πέταξαν σε κάδο.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, το συμβάν με τους ανήλικους σημειώθηκε την Τσικνοπέμπτη (7/3), λίγο μετά τις 22:00 στο πάρκο της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή Χρυσοχοΐδη στον Βόλο. Αυτόπτης μάρτυρας κινούνταν με το αυτοκίνητο στην περιοχή.

Ξαφνικά, γράφει το τοπικό πόρταλ, είδε μία παρέα 12 παιδιών, ηλικίας τουλάχιστον 16 ετών, οι οποίοι χτυπούσανέναν συνομήλικό τους. «Τον χτυπούσαν αλύπητα με κλωτσιές και μπουνιές. Είχαν αρπάξει ακόμη και χαρτόνια μέσα από έναν κάδο ανακύκλωσης και τον χτυπούσαν με δύναμη στο κεφάλι. Αλλοι χτυπούσαν και άλλοι παρακολουθούσαν και γελούσαν. Το παιδί υπέμεινε τα χτυπήματα, χωρίς να αντιδρά, μέχρι που τον σήκωσαν στα χέρια και τον πέταξαν μέσα στον μπλε κάδο της ανακύκλωσης», περιέγραψε σοκαρισμένη.

Η νεαρή γυναίκα αντέδρασε άμεσα σ’ αυτό το θέαμα. Με φωνές απέτρεψε τα χειρότερα καθώς τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν. Αμέσως έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει τον έφηβο που βρισκόταν με το κεφάλι μέσα στον κάδο ανακύκλωσης. Το παιδί πάσχιζε να βγει, διότι κινδύνευε εκτός από το να τραυματιστεί ακόμη πιο σοβαρά, να υποστεί ασφυξία.

Μόλις κατάφερε να τον απεγκλωβίσει προσπάθησε να τον πείσει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρούς.

Η ίδια μέσα στη σύγχυση για αυτό που βίωσε δεν σκέφτηκε να ενημερώσει την Αστυνομία. «Ενδεχομένως να έπρεπε να το κάνω, αλλά εκείνη τη στιγμή τα είχα χαμένα. Σοκαρίστηκα», αναγνώρισε η ίδια.