Έγκυος TikToker καταγγέλλει ότι την έδιωξαν από το γυμναστήριο που εργαζόταν για απίστευτο λόγο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έγκυος TikToker καταγγέλλει ότι την έδιωξαν από το γυμναστήριο που εργαζόταν για απίστευτο λόγο (vid)
Μια έγκυος γυναίκα καταγγέλλει ότι της είπαν να φύγει από το γυμναστήριο, με τον λόγο να προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

Μια νεαρή έγκυος γυναίκα εκδιώχθηκε από το γυμναστήριο που πλήρωνε συνδρομή για έναν απίστευτο λόγο. Ποιος είναι αυτός; Τα ρούχα με τα οποία πήγε στο γυμναστήριο. Και συγκεκριμένα όπως καταγγέλλει η ίδια, αυτό που ενόχλησε τον ιδιοκτήτη ήταν το φανελάκι της.

Η TikToker με το όνομα Emi, ήταν πέντε μηνών έγκυος εκείνη την περίοδο που συνέβη το περιστατικό. Στο βίντεο που ανέβασε με το οποίο καταγγέλλει το περιστατικό αποκάλυψε ότι πήγε στο γυμναστήριο φορώντας ένα κολάν και φανελάκι.

Στο συγκεκριμένο γυμναστήριο πήγαιναν κατά κύριο λόγο άνδρες bodybuilders. Οι κανόνες του γυμναστηρίου δεν επιτρέπουν στις γυναίκες να ασκούνται με αθλητικό σουτιέν. Ωστόσο, η Emi θεώρησε ότι το φανελάκι που φορούσε δεν προκαλούσε.

Τότε ο ιδιοκτήτης την πλησίασε και της είπε: «Η γυναίκα μου έχει πρόβλημα με αυτό που φοράς αυτή τη στιγμή». Μάλιστα, επέμενε ότι η Emi έπρεπε να φορέσει μπλούζα, παρά το γεγονός ότι η έγκυος κοπέλα του επανέλαβε ότι δεν φορούσε αθλητικό σουτιέν αλλά φανελάκι.

Η Emi ισχυρίστηκε ότι ο ιδιοκτήτης τελικά της πρότεινε να διακόψουν την συνδρομή της στο γυμναστήριο. Το βίντεο με την καταγγελία της έγινε γρήγορα viral με 3,4 εκατομμύρια προβολές. Οι περισσότεροι χρήστες του TikTok πήραν ξεκάθαρα το μέρος της.

@emiandandrew Make it make sense… idk what do you think? #dresscode #gymtok #pregnancy #pregnancyworkout ♬ Chill Vibes - Tollan Kim