Η στιγμή που εξαγριωμένος γορίλας παίρνει στο κυνήγι φύλακες πάρκου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η στιγμή που εξαγριωμένος γορίλας παίρνει στο κυνήγι φύλακες πάρκου (vid)
Έντρομοι οι επισκέπτες ζωολογικού κήπου είδαν έναν γορίλα να επιτίθεται στους φύλακες.

Με κομμένη την ανάσα είδαν οι επισκέπτες ενός ζωολογικού κήπου στο Τέξας, έναν γορίλα σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται και να παίρνει στο κυνήγι τους φύλακες.

Οι επισκέπτες του Φορτ Γουόρθ κατέγραψαν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα. Ο πρωταγωνιστής του περιστατικού Έλμο, ένας 34χρονος γορίλας βγήκε από μια σπηλιά και κινήθηκε απειλητικά σε έναν από τους φύλακες.

Η φύλακας τρομάζει, πετάει έναν καφάσι που κρατούσε και αρχίζει να τρέχει. Στη συνέχεια ειδοποιεί από τον ασύρματο τους υπόλοιπους φύλακες για βοήθεια. Αμέσως μετά την πρώτη επίθεση, ο γορίλας έστρεψε την προσοχή του στον άλλο φύλακα.

Και οι δύο οι φύλακες κατάφεραν να μπουν σε ασφαλές μέρος γλιτώνοντας από τον εξαγριωμένο γορίλα. Το βίντεο της επίθεσης ανέβηκε στο TikTok και έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 42,5 εκατομμύρια προβολές.

@ben306069 Shocking moment two keepers where left in an enclosure with Elmo a male silverback at the fort worth zoo #shocking #fortworthzoo #silverback #scary #zoo #zookeeper #gorilla #fyp #fortworth #elmothegorilla #exposed #coverup ♬ original sound - Ben306069