Ο Drake ξαναχτύπησε: Έχασε απίστευτο ποσό στο στοίχημα σε αγώνα πυγμαχίας (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Drake ξαναχτύπησε: Έχασε απίστευτο ποσό στο στοίχημα σε αγώνα πυγμαχίας (vid)
Ένα τεράστιο χρηματικό ποσό έχασε στο στοίχημα σε αγώνα πυγμαχίας, ο ράπερ Drake.

Ο Drake πέρα από τα τραγούδια του είναι γνωστός και για τους μεγάλους στοιχηματισμούς του. Λάτρης του τζόγου, ο Καναδός ράπερ συχνά ποντάρει τεράστια χρηματικά ποσά.

Αυτή τη φορά, ο Drake «έκλαψε» ένα μεγάλο ποσό που πόνταρε στον αγώνα πυγμαχίας που διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία, ανάμεσα στον Anthony Joshua και του Francis Ngannou.

Ο γνωστός ράπερ πόνταρε 600.000 δολάρια στην απόδοση 3,10 που έδινε η νίκη του Francis Ngannou, όμως ο Anthony Joshua είχε άλλα σχέδια, καθώς επικράτησε του αντιπάλου του στον δεύτερο γύρο.

στ

Ο αγώνας ήρθε μετά τις συνεχόμενες ήττες του Joshua από τον Oleksandr Usyk το 2021 και το 2022, όπου ο πυγμάχος έχασε τους τίτλους του WBO, IBF, IBO και WBA.

Στο παρελθόν ο Drake έχει στοιχηματίσει $850.000 στον Logan Paul, να κερδίσει με νοκ-άουτ τον Dillon Danis και παρά το γεγονός ότι ο influencer βγήκε νικητής, έχασε το στοίχημα καθώς ο Danis αποκλείστηκε.

Ο Καναδός ράπερ πόνταρε επίσης $400.000 στον αδερφό του Jake Paul για να κερδίσει με νοκ-άουτ τον Βρετανό πυγμάχο Tommy Fury, αλλά ο Fury βγήκε νικητής.

Επίσης, είχε στοιχηματίσει $700.000 στον Sean Strickland να κερδίσει τον αγώνα του εναντίον του Dricus du Plessis, αλλά έχασε για άλλη μια φορά.