Redmi Note 13 Pro 5G: Για κάθε γούστο και κάθε ανάγκη

Redmi Note 13 Pro 5G: Για κάθε γούστο και κάθε ανάγκη
Το Redmi Note 13 Pro έρχεται με υποστήριξη 5G και πολλές ενδιαφέρουσες λειτουργίες.

Στο πλαίσιο της πρόσφατης παρουσίασης της Xiaomi για τα Redmi Note 13, είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή και με το Redmi Note 13 Pro. Έτσι, μετά το Redmi Note 13 Pro+, παρουσιάζουμε και το αμέσως πιο φθηνό μοντέλο που υποστηρίζει 5G και έρχεται με αρκετές και ενδιαφέρουσες λειτουργίες.

Ο σχεδιασμός παραμένει πιστός στη σειρά, χωρίς σημαντικές βελτιώσεις, με ένα πιο τετραγωνισμένο design. Η οθόνη του είναι σημαντικά βελτιωμένη και έρχεται στις 6.67 ίντσες με AMOLED panel και ανάλυση στα 2712x1220 pixels. Η φωτεινότητά της φτάνει σε όλο το εύρος του πάνελ στα 1200nits και τα πηγαίνει εξαιρετικά τόσο σε κλειστούς χώρους, όσο και αν το αξιοποιήσετε κάπου με έντονο το φως του ήλιου.

Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης ρυθμίζεται από τα 30 έως και τα 120Hz, ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται, κάτι που επηρεάζει σαφώς και την κατανάλωση της μπαταρίας. Υποστηρίζει περιεχόμενο Dolby Vision HDR και HDR10+ για να απολαμβάνεται άνετα YouTube, Disney+ και Netflix, αλλά και αντίστοιχο multimedia περιεχόμενο που μπορεί να περάσετε από τον υπολογιστή σας ή και να τραβήξετε οι ίδιοι. Στην οθόνη βρίσκουμε και εδώ τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Στα των καμερών, έχουμε αισθητήρα 200MP για την κεντρική κάμερα και οπτικό σταθεροποιητή που βοηθάει αρκετά. Με το Night Mode μπορείτε να τραβάτε καλύτερες φωτογραφίες τη νύχτα, που είναι σημαντικό χαρακτηριστικό για αυτήν την κατηγορία κινητών. Η δεύτερη κάμερα έρχεται στα 8MP και η τρίτη στα 2MP.

Από μεριάς επεξεργαστή βρίσκουμε έναν Qualcomm Snapdragon 7 Gen 2 και μια Adreno 710 GPU. H μπαταρία έχει χωρητικότητα 5100mAh και μπορεί να βγάλει άνετα δύο «γεμάτες» ημέρες χρήσης. Στο πακέτο αγοράς υπάρχει και ο φορτιστής των 67W που θέλει λίγο πάνω από μισή ώρα για να το γεμίσει ενέργεια στο 100%.

Το Redmi Note 13 Pro 5G είναι κι αυτό μια απόλυτα τίμια πρόταση που έρχεται να προσφέρει σε καλά επίπεδα όλα όσα περιμένει κανείς από ένα μοντέλο αυτής της κατηγορίας.