Redmi Note 13 Pro+: Μια πληρέστατη πρόταση στη μεσαία κατηγορία

Redmi Note 13 Pro+: Μια πληρέστατη πρόταση στη μεσαία κατηγορία
Η σειρά Redmi Note υποδέχεται το Redmi Note 13 Pro+.

H Xiaomi παρουίασε πριν από μερικές εβδομάδες το Redmi Note 13 για την αγορά της Μεσογείου και περάσαμε αρκετές μέρες με το μεγαλύτερο από τα τρία μοντέλα, το Redmi Note 13 Pro+. Η συσκευή έρχεται βελτιωμένη σε όλα τα σημεία σε σχέση με τον προκάτοχό της και προσφέρει αρκετές και ενδιαφέρουσες λειτουργίες που θα κάνουν την καθημερινότητα του χρήστη καλύτερη.

Ο σχεδιασμός του ξεχωρίζει με την κυρτή οθόνη και το κυρτό πίσω τμήμα, αλλά και την αλουμινένια κατασκευή. Η κατασκευή και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί μαρτυρούν μια πιο premium εμπειρία και η οθόνη κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Η Xiaomi έχει αξιοποιήσει ένα AMOLED panel με ανάλυση 2712x1220 pixels και φωτεινότητα στα 1200 nits στην επιφάνεια.

Υποστηρίζει μάλιστα και HDR με Dolby Vision HDR και HDR10+, οπότε λειτουργεί άριστα και με όσες υπηρεσίες ροής πχ. προβάλλουν σε αυτά τα δεδομένα. Η κεντρική κάμερα του τηλεφώνου είναι ίδια με αυτήν του περσινού μοντέλου και έχει αισθητήρα στα 200MP. Το σημαντικό όμως είναι πως έχει έναν νέο μηχανισμό που επεξεργάζεται σε πραγματικό χρόνο όλα τα δεδομένα και βελτιώνει τις λήψεις σημαντικά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η δεύτερη κάμερα έχει ultra wide φακό στα 8MP και η τρίτη φτάνει στα 2MP. Στο εσωτερικό του τηλεφώνου βρίσκουμε έναν Dimensity 7200 Ultra της Mediatek που μπορεί να «σηκώσει» άνετα και τα περισσότερα σύγχρονα games, αφού καταφέρνει να διατηρήσει χαμηλά τη θερμοκρασία του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πηγαίνοντας στα της μπαταρίας, η συσκευή έχει μια στα 5000mAh που μπορεί να βγάλει μέχρι και 1,5 ημέρα «βαριάς» χρήσης. Ο φορτιστής των 120W βρίσκεται στη συσκευασία αγοράς, ακολουθώντας μια πολιτική που κάνει την Xiaomi να ξεχωρίζει.

Το Redmi Note 13 Prο+ είναι βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με τον προκάτοχό του, έχει καλύτερη κάμερα και προσφέρει πολύ καλής ποιότητας λήψεις σε φωτογραφίες και videos.