Η χειρότερη πτήση όλων των εποχών: Ξύλο, φτυσίματα, βρισιές και χάος (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η χειρότερη πτήση όλων των εποχών: Ξύλο, φτυσίματα, βρισιές και χάος (vid)
Ταραγμένος επιβάτης κατέγραψε τη στιγμή που δύο άνδρες αρχίζουν να τσακώνονται σε πτήση της Ryanair από το Εδιμβούργο προς την Τενερίφη

Χάος επικράτησε σε μια πτήση προς την Τενερίφη, καθώς δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και λίγο έλειψε ο καβγάς να πάρει τεράστιες διαστάσεις. Μάλιστα, ένας επιβάτης περιέγραψε το όλο σκηνικό ως τη «χειρότερη πτήση της ζωής του».

Στην αρχή του βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με μπλε μπλούζα και ένας άλλος ντυμένος στα γκρι να διαπληκτίζονται έντονα στο διάδρομο πριν επιτεθούν και οι δύο σε έναν άλλο επιβάτη για άγνωστο λόγο. Καθ' όλη τη διάρκεια του καβγά το προσωπικό του αεροπλάνου τους ζητούσε συνεχώς να επιστρέψουν στις θέσεις τους, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Το χάος συνεχίστηκε μέσα στην πτήση καθώς μια άλλη γυναίκα έκανε τσαμπουκά και άρχισε να χτυπά με μανία τους δύο άνδρες. Εκτός αυτού, ο άνδρας με τα μπλε φαίνεται να φτύνει στο χέρι του, με τους ταξιδιώτες παρακολουθούν το όλο σκηνικό με αηδία.

Οι οδυνηρές σκηνές έλαβαν τέλος αφού το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Τενερίφη και οι έντρομοι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος με τη συνοδεία της τοπικής αστυνομίας.