Ο Travis Scott κυκλοφόρησε ένα νέο και «καυτό» βίντεο κλιπ: Το ερωτικό «τρίγωνο» με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Travis Scott κυκλοφόρησε ένα νέο και «καυτό» βίντεο κλιπ: Το ερωτικό «τρίγωνο» με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι (vid)
Το γνωστό μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε ένα άκρως... ερωτικό βίντεο κλιπ του Travis Scott.

Ο Travis Scott είναι ο λόγος που η Έμιλι Ραταϊκόφσκι επέστρεψε ξανά στη μουσική βιομηχανία και στα βίντεο κλιπ. Την Τρίτη (24/01), ο πασίγνωστος τραπερ κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του κομματιού «I KNOW», στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι και το ανερχόμενο αστέρι της Anok Yai .

Τελευταία φορά που εμφανίστηκε η Ratajkowski σε μουσικό βίντεο ήταν για το «Inseparable» του Ρώσου καλλιτέχνη Dima Bilan το 2016. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε μια σειρά από βίντεο για δημοφιλή τραγούδια όπως το "Fast Car" του Taio Cruz, το " Blurred Lines" των Robin Thicke και Pharrell Williams και το Maroon 5. Το «Love Somebody» στις αρχές της δεκαετίας του 2010.

Το μουσικό βίντεο ξεκινάει με τους Scott και Ratajkowski να ξυπνούν –σε μια απίστευτα μεγάλη έπαυλη, φυσικά– σε ξεχωριστά δωμάτια, αφού το προηγούμενο βράδυ είχαν καβγαδίσει. Οι δυο τους φαίνονται να κάνουν τις ίδιες δραστηριότητες, αλλά... χωριστά.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στις 24 Ιανουαρίου και έχει ήδη συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές, με πολλούς θαυμαστές να συρρέουν στην ενότητα σχολίων του επίσημου βίντεο του YouTube για να μοιραστούν τις σκέψεις τους.