Πατήσια: Σοκάρει η κατάθεση της ανήλικης κοπέλας για τον επί 7 χρόνια βιασμό της από τον σύντροφο της μητέρας της

Επιμέλεια: Newsroom
Πατήσια: Σοκάρει η κατάθεση της ανήλικης κοπέλας για τον επί 7 χρόνια βιασμό της από τον σύντροφο της μητέρας της
Στη σύλληψη ενός 56χρονου άνδρα που κατηγορείται για τον βιασμό μίας ανήλικης κοπέλας προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής

Συνελήφθη 56χρονος στα Κάτω Πατήσια για βιασμό ανήλικης κοπέλας. Σύμφωνα με την αστυνομία, για τουλάχιστον 7 χρόνια ο 56χρονος, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της.

Η ανήλικη σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ κατέθεσε πως ο 56χρονος από ηλικία οκτώ ετών μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022 ασελγούσε σε βάρος της, και το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι και την σύλληψή του, την βίαζε συστηματικά.

Η τελευταία φορά που την κακοποίησε σεξουαλικά, ήταν στις 13 Ιανουαρίου. Το θύμα δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε, και μίλησε στην μητέρα της.

Στις 15 Ιανουαρίου, μητέρα και κόρη πέρασαν το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, και παρουσία παιδοψυχολόγου κατέθεσε, όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια, στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της.

Η κοπέλα, είπε στους αξιωματικούς ότι ο δράστης, της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό της, αλλά και γυμνές του φωτογραφίες. Επίσης της ζητούσε να του στέλνει και η ίδια φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο.

Σχηματίστηκε δικογραφία, και εκδόθηκε ένταλμα από τον Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών.