Χαμός στον «αέρα» του Alpha με πατέρα Στυλιανό και Πουλόπουλο: «Ναι, σας λέω διαστροφικό» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χαμός στον «αέρα» του Alpha με πατέρα Στυλιανό και Πουλόπουλο: «Ναι, σας λέω διαστροφικό» (vid)
Ομοφοβικό παραλήρημα από τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου στο στούντιο της εκπομπής του Alpha και στιγμές έντασης με τον τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου, την Παρασκευή (12/1), καθώς ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου προσέβαλε τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, αποκαλώντας τον διαστροφικό.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους διαφώνησαν αρκετά για το θέμα των δικαιωμάτων των ομόφυλων ζευγαριών, τον γάμο και την τεκνοθεσία με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο ρεπόρτερ ρωτά τον ιερέα «δηλαδή με λέτε διαστροφικό;» και τον καλεσμένο να απαντά «ναι σας λέω διαστροφικό».

«Όλοι αποζητούμε το φυσιολογικό. Να δούμε αυτή η φύση μάς λέει ότι είναι θεμιτή κατάσταση η ομοφυλοφιλία; Δεν ξέρω αν υπάρχει ευτυχία ή έρωτας ανάμεσά τους. Δηλώνουν ευτυχισμένοι αλλά είναι μέσα στη θλίψη, δηλώνουν αγάπη αλλά είναι μέσα στο μίσος» είπε ο ιερέας και έκανε μια αναφορά στο «Συμπόσιο» του Πλάτωνα.

Εκεί απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος που του ανέφερε τη θεωρία για το μισό πορτοκάλι όπου το ένα μέρος ψάχνει το άλλο του μισό. «Δεν είναι κοινωνικό θέμα. Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι», πρόσθεσε στη συνέχεια με τον Γιάννη Πουλόπουλο να παρεμβαίνει και να του λέει πως τον προσβάλλει με τα λόγια του.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό», συνέχισε ο Στυλιανός Καρπαθίου κι ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τι πράγμα μιλάει.

Του απάντησε: «Με συγχωρείτε κύριε, δεν υπάρχει βιασμός; Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο» και πρόσθεσε: «Δικαίωμα έχετε αυτό το οποίο θέλετε να είστε, αλλά στο σπίτι σας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε δημόσιο θέαμα. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στα παιδιά μου να τους κάνετε προπαγάνδα. Με καλέσατε να σας πω κάποια πράγματα. Είστε σε λάθος δρόμο».

«Αν θέλετε να περάσετε τις ιδέες σας, είναι διαστροφικές» είπε ακόμη στον Γιάννη Πουλόπουλο. «Με λέτε διαστροφικό;» τον ρώτησε. «Ναι σας λέω διαστροφικό» απάντησε ο ιερέας.