Συγκλονίζει παίκτρια του Survivor: «Ήμουν ασθενής νευρικής ανορεξίας, το ξεπέρασα μόνη μου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκλονίζει παίκτρια του Survivor: «Ήμουν ασθενής νευρικής ανορεξίας, το ξεπέρασα μόνη μου» (vid)
Η παίκτρια των μαχητών, Ανδριάνα Καγιά, μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της.

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Ανδριάνα Καγιά στο Survivor, καθώς αποκάλυψε το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τη νευρική ανορεξία.

«Αν κάνω την αυτοκριτική μου, είμαι ένας άνθρωπος αισιόδοξος κατά φύσιν. Βέβαια, οι καταστάσεις επηρεάζουν τη ψυχολογία του κάθε ανθρώπου και εκείνος διαχειρίζεται διαφορετικά. Αλλά επειδή έχω περάσει δυσκολίες στη ζωή μου, όπως και κάθε άνθρωπος με έχουν κάνει δυνατή για να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που εν δυνάμει θα έρθουν στη συνεχεια και θα είναι πολλές» ανέφερε αρχικά η παίκτρια των μαχητών.

«Κυρίως να αναφερθώ στη μεγαλύτερη δυσκολία που την αντιμετώπισα και μόνη μου. Ως παθούσα ασθενής νευρικής ανορεξίας στο παρελθόν, κατάφερα να το ξεπεράσω μόνη μου. Μέσα από την ενασχόληση με το επάγγελμα που επέλεξα και για αυτόν τον λόγο σαν κοινωνική λειτουργός να ψάξω πιο ενδόμυχα τους λόγους, που πυροδοτούν την εν λόγω νόσο, αλλά και την ενασχόλησή μου με το fitness, με βοήθησε πάρα πολύ να ξεπεράσω την πάθησή μου. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ δυνατή ότι ξεπέρασα κάτι τόσο δύσκολο μόνη μου» εξομολογήθηκε η παίκτρια του Survivor.