Το πρώτο μήνυμα της Δήμητρας Κατσαφάδου μετά την κλοπή των 290.000 ευρώ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το πρώτο μήνυμα της Δήμητρας Κατσαφάδου μετά την κλοπή των 290.000 ευρώ (vid)
Η Δήμητρα Κατσαφάδου στέλνει το δικό της μήνυμα μετά από όσα έγιναν γνωστά για τη ληστεία στο σπίτι της.

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας, Δήμητρα Κατσαφάδου, μέσα από ένα post στο Instagram αποφάσισε να τοποθετηθεί σχετικά με τη ληστεία που έλαβε μέρος στο σπί της στη Ραφήνα.

«Όλοι αυτοί για κάποιον λόγο θα το έκαναν. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνει. Ο μόνος που θα κρίνει ακόμα και εμένα και τα δικά μου λάθη είναι ο Θεός. Μέσα από αυτό το βίντεο έχω να σας πω ότι είναι όλα αλήθεια. Με έχει κλέψει το δεξί μου χέρι, το αριστερό, το αριστερό μου πόδι, το δεξί. Παρ’ όλα αυτά έχω μια υπέροχη ομάδα συνεργατών που είναι τα θεμέλια της La Vie En Rose».

«Και επίσης έχω όλους εσάς που είτε δια ζώσης με παίρνετε μια αγκαλιά και κλαίμε μαζί είτε μέσα από τα συγκινητικά σας μηνύματα μέσω διαδικτύου, είτε μέσα από τα γράμματα και τα δώρα που μου στέλνετε με κάνετε να μην είμαι καθόλου καχύποπτη με τους ανθρώπους».

«Να διατηρώ αυτή την αθώα, αγνή πρόθεση που έχω για όλους γιατί μέσα από αυτή την αγάπη ανατροφοδοτούμαι, ξαναγιεννιέμαι, εμπνέομαι, δημιουργώ. Τι κι αν μας κλέψανε χαρτιά, χρήματα δηλαδή; Εξάλλου εγώ τα χρήματα τα έχω για να τα δίνω σε αγαθοεργίες» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram