Βίντεο που κόβει την ανάσα: Τύπος προσπάθησε να αντιμετωπίσει αρκούδα με όπλο από paintball (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο που κόβει την ανάσα: Τύπος προσπάθησε να αντιμετωπίσει αρκούδα με όπλο από paintball (vid)
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο όπου απεικονίζεται ένας άνδρας να προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια τεράστια αρκούδα με ένα όπλο από paintball.

Σε μια τολμηρή και αντισυμβατική συνάντηση με την άγρια φύση, ο Toogee Sielsch, λάτρης της φύσης από τη Καλιφόρνια, ανέλαβε να διώξει μια μεγάλη αρκούδα από κάτω από ένα σπίτι. Το περιστατικό, στο οποίο ο Sielsch χρησιμοποίησε ένα πιστόλι paintball για να προτρέψει την αρκούδα να φύγει, καταγράφηκε σε βίντεο και έκτοτε έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή.

Ο Sielsch, γνωστός για τη δραστήρια σελίδα του στο Instagram που είναι γεμάτη με βίντεο και φωτογραφίες από τις συναντήσεις του με την άγρια φύση στην περιοχή South Lake Tahoe, εστιάζει ιδιαίτερα στον πληθυσμό της μαύρης αρκούδας της περιοχής. Η αφοσίωσή του σε αυτόν τον σκοπό είναι εμφανής στις συχνές αναρτήσεις και την ενασχόλησή του με αυτά τα άγρια ζώα.

Στις 26 Δεκεμβρίου 2023, ο Sielsch αντιμετώπισε μια δύσκολη κατάσταση, όταν ανακάλυψε μια μαύρη αρκούδα, γνωστή ως B33, να καταλαμβάνει το χώρο κάτω από ένα κατοικημένο σπίτι. Αποφασισμένος να επιλύσει την κατάσταση, ο Sielsch εξοπλίστηκε με ένα όπλο paintball και επιχείρησε να μπει στο χώρο. Τα δραματικά πλάνα τον δείχνουν να σέρνεται στα τέσσερα μέσα στον υπόγειο χώρο, ακολουθούμενος από τους ήχους του όπλου paintball που πυροβολεί οκτώ φορές. Στιγμές αργότερα, η μεγάλη μαύρη αρκούδα φαίνεται να φεύγει από κάτω από την κατασκευή, με το όπλο paintball να πυροβολεί για άλλη μια φορά καθώς η αρκούδα βγαίνει.

Σε μια στοχαστική ανάρτηση στο Instagram, ο Sielsch μοιράστηκε τόσο την επιτυχή έκβαση όσο και τις ανησυχίες του. Εξέφρασε την ανακούφισή του που βρήκε την B33, την οποία είχε να δει από τις αρχές Νοεμβρίου. Ωστόσο, αναγνώρισε επίσης τη δύσκολη απόφαση να εκδιώξει την αρκούδα από το σημείο που είχε επιλέξει κάτω από το κατειλημμένο σπίτι. Ο Sielsch διαβεβαίωσε τους ακολούθους του ότι η αρκούδα ήταν σώα και ότι πιθανότατα θα βρει μια ασφαλέστερη θέση για να περάσει τον χειμώνα.