45χρονη υποστηρίζει ότι έχει σχέση με μια βελανιδιά: «Υπάρχει ερωτισμός» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
45χρονη υποστηρίζει ότι έχει σχέση με μια βελανιδιά: «Υπάρχει ερωτισμός» (vid)
Η 45χρονη εξήγησε πως ξεκίνησε το... ειδύλλιο και τι νιώθει για την βελανιδιά.

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει άνθρωποι που υποστήριζαν πως είχαν σχέση με κάποιο αντικείμενο, με μια πλαστική κούκλα ή ακόμα και με αεροπλάνο.

Ωστόσο, η 45χρονη Sonja Semyonova, από το Βανκούβερ υποστηρίζει πως έχει σχέση με μια βελανιδιά. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει, ένιωσε ερωτική έλξη σχεδόν αμέσως και νιώθει ασφάλεια δίπλα σε κάτι τόσο σταθερό όπως το δέντρο.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι η νέα της σχέση με το δέντρο, της έχει γεμίσει ένα κενό.

«Η αίσθηση του να είσαι μικροσκοπικός και να υποστηρίζεσαι από κάτι τόσο σταθερό. Η αίσθηση ότι δεν μπορείς να πέσεις. Είχα αυτή τη λαχτάρα να δω το δέντρο, όπως αυτή που έχεις όταν συναντάς έναν νέο σύντροφο», ανέφερε.

Η Sonja μετακόμισε στο Βανκούβερ τον χειμώνα του 2020 και έκανε καθημερινές βόλτες κατά τη διάρκεια του lockdown.

Κατά τη διάρκεια των περιπάτων της, η Sonja περνούσε μπροστά από μια μεγάλη βελανιδιά κοντά στο σπίτι της και άρχισε να έχει «ερωτικές» εμπειρίες με την βελανιδιά το καλοκαίρι του 2021, όπως υποστήριξε.

«Περπατούσα ένα μονοπάτι κοντά στο δέντρο πέντε ημέρες την εβδομάδα για όλο τον χειμώνα. Παρατήρησα μια σύνδεση με το δέντρο. Υπήρχε ένας ερωτισμός», τόνισε.

Ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει έρθει σε «ερωτική επαφή» με την βελανιδιά.

«Το να παρακολουθώ την αλλαγή των εποχών είναι για μένα μια ερωτική πράξη. Φεύγεις από τον θάνατο τον χειμώνα και μετά όλα ζωντανεύουν την άνοιξη και ζευγαρώνουν. Υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ του σεξ με τους ανθρώπους και του ερωτισμού που νιώθουν κάποιοι άνθρωποι με τη φύση, αλλά δεν είναι το ίδιο», υποστήριξε.

«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε από μια πιο συμβιωτική σχέση με τη φύση, αυτή η σχέση θα μπορούσε σίγουρα να είναι ερωτική», κατέληξε.