Βασίλης Καρράς: Καψούρα του ήταν ο ΠΑΟΚ (vid)

Newsroom
Βασίλης Καρράς: Καψούρα του ήταν ο ΠΑΟΚ (vid)
Η αγάπη του Βασίλη Καρρά για τον ΠΑΟΚ έφτανε στα επίπεδα... καψούρας, όπως είχε πει και ο ίδιος ένα βράδυ.

Από χθες το βράδυ, όταν και έγινε γνωστή η τραγική είδηση της απώλειας του Βασίλη Καρρά, όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο, γέμισε με στεναχώρια και απογοήτευση. Ειδικά οι φίλοι του ΠΑΟΚ, καθώς ο μεγάλος αυτός λαϊκός τραγουδιστής ήταν γνωστός υποστηρικτής του «δικεφάλου», έχοντας εκφράσει ουκ ολίγες φορές τα συναισθήματα του για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, χαρακτηρίζοντάς την «καψούρα». Και εκείνη δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει, αποχαιρετώντας τον απλά και λυτά, όπως και ήταν και ο ίδιος ως άνθρωπος.

Ο Καρράς στον γάμο του Ζαγοράκη

Οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες που πέρασαν από την Τούμπα, ειδικά όσοι ήταν Θεσσαλονικείς, αποκτούσαν μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του, με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα να αποτελεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας στον θρίαμβο της Πορτογαλίας, το 2004, έκανε τον αρραβώνα και τον γάμο του στο «Χωριό της Ειρήνης», ιδιοκτησίας του λαϊκού τραγουδιστή, που καταγόταν από το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Η σχέση του με τον Λουτσέσκου

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι ξένοι του ΠΑΟΚ που λάτρεψαν τον Βασίλη Καρρά και τα τραγούδια του. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανήκει σε αυτούς, έχοντας μάλιστα παρακολουθήσει και μία από τις συναυλίες του στην Ρουμανία, μαζί με την σύζυγό του και τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Εκείνη την περίοδο, ο γνωστός τραγουδιστής είχε εκθειάσει τον τεχνικό του «δικεφάλου», λέγοντας: «Τον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω ότι θα μας οδηγήσει στο Champions League. Δημιούργησε μια ισχυρή ομάδα στον ΠΑΟΚ, την έκανε νούμερο ένα και για εμάς της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επίπεδο θεότητας...».

Τα γλέντια του ΠΑΟΚ

Φυσικά, στις μεγάλες επιτυχίες του ΠΑΟΚ, αν εκείνη την περίοδο ο Βασίλης Καρράς τραγουδούσε στην Θεσσαλονίκη, το γλέντι γινόταν εκεί. Ήταν κάτι σαν τόπος συνάντησης, με τον ίδιο να το ευχαριστιέται μέσα από την καρδιά του. Έκανε βλέπετε αυτό που αγαπούσε, μπροστά στην αγαπημένη του ομάδα. Την καψούρα του, τον ΠΑΟΚ.