Τύπος αγόρασε το καινούργιο Tesla και δημοσίευσε την απόδειξη: Έμειναν άναυδοι από το ποσό που ξόδεψε

Επιμέλεια: Newsroom
Τύπος αγόρασε το καινούργιο Tesla και δημοσίευσε την απόδειξη: Έμειναν άναυδοι από το ποσό που ξόδεψε
Ο Musk έχει υπερηφανευτεί για την ασφάλεια του Cybertruck, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε σύγκρουση.

Σε μια πρόσφατη διαδικτυακή αποκάλυψη που έγινε viral, ένας άνδρας μοιράστηκε την απόδειξη παραγγελίας του Cybertruck, αφήνοντας πολλούς εμβρόντητους από την υψηλή τιμή που συνδέεται με αυτό το φουτουριστικό όχημα. Το Cybertruck της Tesla συνεχίζει να κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εβδομάδες μετά τη μεγάλη αποκάλυψή του, όχι μόνο για τον καινοτόμο σχεδιασμό του, αλλά και για το σημαντικό κόστος του.

Ο Musk έχει υπερηφανευτεί για την ασφάλεια του Cybertruck, υποστηρίζοντας ότι είναι τρομερό σε οποιαδήποτε σύγκρουση με οχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας έχουν θέσει διάφορα ζητήματα, όχι για την ασφάλεια όσων βρίσκονται μέσα στο όχημα, αλλά για τους πεζούς και τα άλλα οχήματα.

ORDERED! CyberBeast Foundation!
byu/UTECHPIA incybertruck

Ανεξάρτητα από αυτές τις ανησυχίες για την ασφάλεια, το Cybertruck έχει προσελκύσει μια σημαντική πελατειακή βάση, πρόθυμη να αγκαλιάσει αυτό το άλμα στον αυτοκινητικό φουτουρισμό. Ο Musk, με το συνηθισμένο του στυλ, έχει διαφημίσει το Cybertruck ως την υλοποίηση ενός μέλλοντος όπου η μορφή και η λειτουργία συμπίπτουν. Ωστόσο, η ζωή σε αυτό το οραματιζόμενο μέλλον συνοδεύεται από ένα τσουχτερό τίμημα, όπως αποδεικνύεται από την απόδειξη που δημοσίευσε ένας χρήστης του Reddit. Το συνολικό κόστος για το Cybertruck του ανέρχεται στο εκπληκτικό ποσό των 122.135 δολαρίων, ένα ποσό που έχει προκαλέσει ευρεία συζήτηση και δυσπιστία.

Το Cybertruck, με την τιμή του, δεν είναι απλώς μια αγορά αλλά μια επένδυση σε κάτι που μπορεί να είναι πολλά χρόνια προσμονής. Με τις εκτιμήσεις για την παράδοση να κυμαίνονται από το 2024 έως τις απαισιόδοξες προβλέψεις για έως και πέντε χρόνια, αγοραστές βάζουν ένα σημαντικό στοίχημα στην υπόσχεση της Tesla για καινοτομία και πολυτέλεια.