Ο πατέρας του 18χρονου: «Άκουσα ότι τον απείλησαν, του είπαν "πάρ’το πάνω σου και θα σου δώσουμε λεφτά"» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο πατέρας του 18χρονου: «Άκουσα ότι τον απείλησαν, του είπαν "πάρ’το πάνω σου και θα σου δώσουμε λεφτά"» (vid)
Οι γονείς του 18χρονου υποστηρίζουν πως κάποιοι έχουν μπλέξει το παιδί τους και πως είναι φοβισμένος.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον Ρέντη έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», συνεχίζονται.

Στην ασφάλεια κρατείται ο 18χρονος που έχει ομολογήσει ότι εκείνος πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό.

Ωστόσο στην κατάθεσή του ανέφερε πως δεν είναι σίγουρος ότι ήταν η δική του εκείνη που τραυμάτισε τον αστυνομικό, αφού πετάχτηκε άλλη μια, ενώ έχει πει πως υπήρχε και «καθοδηγητής» που τον προμήθευσε με την ναυτική φωτοβολίδα και του έδειξε πώς να την πετάξει.

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του 18χρονου υποστηρίζει ότι κάποιοι τον απείλησαν, ενώ του έταξαν χρήματα για να πάρει την ευθύνη του τραυματισμού του αστυνομικού.

«Δεν τον έπιασαν το πρωί, τον έπιασαν το βράδυ, γιατί ο … πήγε και είπε αυτός το έκανε. Τον είδες; Ή βρήκατε θύμα και βάλατε ένα παιδάκι που δεν ξέρει. Έχω ακούσει ότι τον απείλησαν. "Πάρ’το απάνω σου και θα σου δώσουμε και λεφτά". Πού στον Κορυδαλλό;».

Από την πλευρά της, η μητέρα του 18χρονου συλληφθέντα, σημειώνει: «Δεν λέω ότι είναι αθώος, αλλά έχουν μπλέξει οι μεγάλοι τους μικρούς. Έχουν μπλέξει οι μικροί και έχουν σωθεί οι μεγάλοι. Είναι συντετριμμένο και φοβισμένο. Ντρέπεται να δει τον πατέρα του. Του μίλησα, του είπα ό,τι είναι να το πει, να μην κλάψει άλλη μανούλα το παιδάκι της».