Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού από τη ναυτική φωτοβολίδα στον Ρέντη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού από τη ναυτική φωτοβολίδα στον Ρέντη (vid)
Η στιγμή της επίθεσης κατά των αστυνομικών δυνάμεων στον Ρέντη, σε νέο βίντεο όπου φαίνεται η στιγμή που γυρίζουν στο γήπεδο για να κρυφτούν.

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο αστυνομικός που δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα κατά την διάρκεια των επεισοδίων στον Ρέντη.

Ο αστυνομικός έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό, καθώς η φωτοβολίδα καρφώθηκε στο μηρό του και χτύπησε τη μηριαία αρτηρία του. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την επιβίωσή του.

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο έχει έρθει στο φως, όπου δείχνει την στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό και οι χούλιγκανς τρέχουν στο γήπεδο για να κρυφτούν.

Συγκεκριμένα, έχουν μόλις επιτεθεί στους αστυνομικούς και επιστρέφουν πίσω στο γήπεδο, προκειμένου να κρυφτούν. Ανάμεσά τους είναι και ο 18χρονος που συνελήφθη για την ρίψη της φωτοβολίδας, αφού ο ίδιος ομολόγησε πως αφού το έκανε, γύρισε στο γήπεδο και είπε σε αυτούς που ήταν δίπλα του τι συνέβη και πως επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.

Σήμερα (11/12), η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα κατά της οπαδικής βίας, με λουκέτο στις εξέδρες της Super League για δύο μήνες. Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το μέτρο αυτό θα αφορά και τα παιχνίδια των μεγάλων ΠΑΕ που έχουν Β' ομάδες στη Super League 2.

Όπως ξεκαθαρίστηκε, τα ευρωπαϊκά ματς των ομάδων την Πέμπτη θα γίνουν ως εξής: Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα παίξουν κανονικά με κόσμο κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα και την Ελσίνκι, κάτι όμως που δεν ισχύει για τον Ολυμπιακό.