Κορινθίου για Λιάγκα: «Για ελάφι με κόβετε; Τι ζωάκι μπορεί να είμαι; Δεν με ενδιαφέρει πού αναφέρεται» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κορινθίου για Λιάγκα: «Για ελάφι με κόβετε; Τι ζωάκι μπορεί να είμαι; Δεν με ενδιαφέρει πού αναφέρεται» (vid)
H ηθοποιός απάντησε σε ερώτηση για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα.

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στις κάμερες και απάντησε σχετικά με κάποιες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή του.

«Ξαφνικά είναι κακός ο Λιάγκας που έφαγε το ελάφι. Αν το ελάφι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει; Το προστάτευσα το ελάφι δεν το έφαγα. Γιατί αν το ελάφι εδώ δεν μπορούσε θα είχε εκτεθεί καθημερινά. Αυτό δεν καταλαβαίνει το ελάφι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κάτι πήρε το αυτί μου. Για ελάφι με κόβετε; Τι ζωάκι μπορεί να είμαι; Δεν είμαι εγώ. Σίγουρα δεν ξέρω πού αναφέρεται και δε με ενδιαφέρει. Δεν αισθάνομαι ότι αναφέρεται σε εμένα. Δεν χρειάζεται να λέω τα ίδια και τα ίδια... ενεργειακά κιόλας κουράζομαι», είπε μεταξύ άλλων.

«Ποιος ξέρει αν θα πήγαινα καλεσμένη στο "Πρωινό"; Σε γενικές γραμμές δεν έχω τίποτα με κανέναν. Εκεί που έχω απομακρύνομαι», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

«Δεν ήμουν προσωπική επιλογή του Γιώργου Λιάγκα αλλά του εμπορικού τμήματος του καναλιού. Σίγουρα έχει λόγο στους συνεργάτες του, είναι ο κεντρικός παρουσιαστής. Έχει εικόνα για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή του. Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει τα πάντα για εμένα. Δε λέω όχι στην παρουσίαση, είναι μια επέκταση της δικής μου δουλειάς», τόνισε.