Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει τον μάνατζερ γνωστού τράπερ για τυχόν εμπλοκή του στα επεισόδια στο Ρέντη

Επιμέλεια: Newsroom
Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει τον μάνατζερ γνωστού τράπερ για τυχόν εμπλοκή του στα επεισόδια στο Ρέντη
Η αστυνομία έχει αρχίσει και δεύτερο κύκλο ερευνών για πρόσωπα που μπορεί να εμπλέκονται στα επεισόδια.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης κατά αστυνομικού στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης (7/12), όπου κατά την διάρκεια επεισοδίων δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό και χαροπαλεύει στη ΜΕΘ.

Σήμερα (10/12) συνελήφθη 18χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, περιγράφοντας πως έγινε η επίθεση στους αστυνομικούς.

Ωστόσο η αστυνομία έχει αρχίσει και δεύτερο κύκλο ερευνών και σύμφωνα με το L&O, οι Αρχές αναζητούν και μάνατζερ διάσημου τράπερ για τα επεισόδια στου Ρέντη.

Ο άνθρωπος που αναζητούν δεν ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες από το «Μελίνα Μερκούρη» αλλά οι Αρχές πιστεύουν ότι έχει άμεση σύνδεση με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από το κλειστό.

Πως έφτασε η ΕΛ.ΑΣ στην σύλληψη του 18χρονου

Η αστυνομία ελέγχοντας τους προσαχθέντες είχε «απομονώσει» 40-50 άτομα τα οποία ήταν γνώριμα στις Αρχές και σε συνδυασμό με το βιντεοληπτικό υλικό έφτασε στον δράστη.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους και στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από τον χώρο του γηπέδου που ταυτοποιούν την δράση του.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, πρόκειται για οργανωμένο οπαδό, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις αθλητικής βίας.